Vanspor'un grubunda golcüler kıyasıya yarışıyor

Vanspor'un da mücadele ettiği 2. Lig Beyaz Grupta, futbolcular gol kralı olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Beyaz Grupta Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Erdem Onur Beytaş 10 golle zirvede yer alırken, Vanspor'lu Harun Kavaklıdere 7 gol kaydetti.

Vanspor'un grubunda golcüler kıyasıya yarışıyor

Vanspor'un grubunda 25. Hafta maçları geride kalırken, golcülerin de kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Erdem Onur Beytaş 10 golle ilk sırada yer alırken, onu 1461 Trabzon FK'dan Ali Han Tunçer, Esenler Erokspor'dan Alper Karaman, Bursaspor'dan Çağatay Yılmaz, Ankaraspor'dan ise Hamza Gür 9 golle takip ediyor.

Esenler Erokspor'dan Ali Yavuz Kol, Sertaç Çam, 1461 Trabzon FK'dan Batuhan Kör, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyürek ve Yeni Mersin İdmanyurdu'ndan Fuat Bavuk'un 8 golü bulunurken, Vanspor'dan Harun Kavaklıdere, GMG Kastamonuspor'dan Behlül Aydın, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Berk Ali Nizam, Esenler Erokspor'dan Furkan Yaman, Ankara Demirspor'dan Mustafa Fettahoğlu ve Diyarbekirspor'dan Yasin Dülger'in 7'şer golü bulunuyor.

Nazilli Belediyespor'dan Ahmet Gökbayrak, Altınordu'dan Devrim Taşkaya, 1461 Trabzon FK'dan İlhan Depe, Ankaraspor'dan Ömer Faruk Sezgin, Nazilli Belediyespor'dan Salih Kavrazlı ve Ankaraspor'dan Utku Şen'in 6'şar golü bulunurken, Vanspor'dan Hasan Bilal, Zonguldak Kömürspor'dan Fatih Bektaş, Hakan Çevik ve Kırklarelispor'dan Furkan Fehmi Güneş'in ise 5'şer golü bulunuyor.

Öte yandan Vanspor'da Sinan Kurumuş'un 3, Burak Kavlak'ın 2, Erdem Seçgin'in 2, Furkan Saki'nin 2, Metincan Cici'nin 2, Muhammed Ali Doğan'ın 2 golü bulunurken, Ahmet Ülük, Bahattin Berke Demircan, Emre Oymak, Kerem Çağatay'ın ise 1'er golü bulunuyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER