Kandaşoğlu, Vanspor heyetini ağırladı

Vanlı İşadamı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Vanspor heyetini Erkoç Cağ Kebap Tesisleri'nde yemekte ağırladı. Kandaşoğlu, herkesin kentin ortak paydası olan Vanspor'a destek sunması gerektiğini söyledi.

Kandaşoğlu, Vanspor heyetini ağırladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edenve 53 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor'da, lider Esenler Erokspor maçı öncesi moraller yerinde. Özellikle ikinci devrede aldığı galibiyetlerle ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırıp, gözünü liderlik koltuğuna diken Vanspor, Pazar günü saat 14.00'te lider Erokspor ile karşılaşacak.

Maç öncesi Vanlı İşadamı Zahir Kandaşoğlu aracılığıyla kırmızı siyahlı takım heyeti akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bazı futbolcuların eşleri ve çocuklarının da katıldığı yemekte sıcak sohbetler gerçekleşti.

KANDAŞOĞLU: HERKESİ VANSPOR'A DESTEK SUNMAYA DAVET EDİYORUM

Söz konusu programda konuşan VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, kentin ortak değeri Vanspor'a herkesin destek sunması gerektiğini dile getirdi.

Kandaşoğlu, "Arkadaşlar bizim bu akşamki yemeğimizin amacı, Vanspor'da oynayan sporcularımıza moral vermektir. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Pazar günü evimizde oynadığımız maçta Trabzon FK takımını güzel bir oyunla mağlup ettik. Sporcular adeta bir spor şöleni sundu. İşte bizler de bu kentin işadamları olarak sporcularımıza bir katkı sunmak için onları bir akşam yemeğinde ağırlamak istedik. Ancak Erkoç Cağ Kebabı tesislerinin sahipleri, 'Hayır, biz bu şehirde kazanıyoruz, bu şehrin ortak değeri olan Vanspor'a biz bu yemeği vereceğiz' dediler. Bu da, Van'ın esnafına, tüccarına örnek olsun. Erzurumlu işadamlarımız güzel bir birliktelik örneği sergilediler. Ben huzurlarınızda onlara teşekkür ediyorum" dedi.

"VANSPOR ORTAK DEĞERİMİZDİR, SAHİP ÇIKALIM"

Vanspor'un siyasetten ve ideolojik düşüncelerden uzak, kentin ortak paydası olduğunun altını çizen Zahir Kandaşoğlu, "Değerli arkadaşlar, bu takım siyasetten uzak ve sadece bazı kesimlerin değildir. Bu takım herkesindir. Van'ın ortak değeridir. Vanspor çok iyi bir havaya girdi. Bu hafta da lider Erokspor ile oynayacak. İnşallah lideri de yeneceğiz. Futbolcu kardeşlerimize de söylüyorum; sizin burada bir kaybınız olmaz. Allah'ın izniyle ekonomik anlamda zaman zaman sıkıntılar da olsa futbolcuların alacağı ödenecek. Ben herkesi Vanspor'a ekonomik desteğe bekliyorum. Hem Van'daki, hem Van dışındaki, özellikle İstanbul'daki tüm işadamlarına ekonomik destek vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kandaşoğlu, Vanspor'un ortaya koyduğu futbolun rakipler tarafından da takdir gördüğünü belirterek, "Van'da oynanan maçta, Trabzon FK Başkanı da Vanspor'un güzel bir oyun ortaya koyduğunu söyledi. Takımın böyle bir kapasitesinin olduğunu bilmediğini, kırmızı siyahlı takımın hak ederek kazandığını söyledi. Bizler de bir kez daha sporcuları, hocayı, yönetimi ve emeği geçenleri kutluyoruz" diye konuştu.

BOZKURT'TAN, İŞADAMI ZAHİR KANDAŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR…

Vanspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt ise söz konusu yemeği organize eden İşadamı Zahir Kandaşoğlu'na teşekkür ederek, "Zahir Başkan gerçekten de fırsat buldukça Vanspor'u destekliyor. Ben kendisine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Şunu söylemekte fayda var; Van güçlü bir camia. Diğer işadamları ve kentin önde gelen isimlerinin bu takıma maddi ve manevi destek sunmasını bekliyorum. Takıma her türlü desteğin sunulmasını arzuluyoruz. Biraz daha güçlü destekler verilmesini istiyoruz" dedi.

Bu hafta lider Erokspor ile karşılaşacaklarını anlatan Bozkurt, "Bu hafta lider Erokspor ile karşılaşacağız. Altı puanlık bir maç. Bir nevi final maçı. Ama lig devam ediyor, bunu unutmamak lazım. Bizler galibiyet için gideceğiz. Ama rakibimiz de kazanmak için ter dökecek. İnşallah maçı kazanıp dönen biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Vanspor Basın Sözcüsü Fikret Beler ise yaptığı değerlendirmede, "Bizleri bu akşam misafir eden Zahir Kadaşoğlu'na teşekkür ediyoruz. Bugün Zahir ağabeyimiz kendisine yakışanı yaptı. Allah eksikliğini vermesin. İnşallah diğer işadamlarımız da aynı desteği sunar" ifadelerini kullandı.

Çekilen toplu fotoğraf ile program sona erdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: BİŞAR ULUTAŞ

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER