İş İnsanı Özant'tan Berge'ye destek…

Türkiye genelinde olduğu gibi Van'da yarın 07.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında partilerdeki heyecan arttı. Bu kapsamda İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge'nin seçim ofisine ziyaretler aralıksız bir şekilde devam ediyor. İş İnsanı Şahin Özant da İpekyolu Seçim Ofisi'ni ziyaret ederek, Başkan Adayı Berge'ye destek verdi.

İş İnsanı Özant'tan Berge'ye destek…

Yarın yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek destek istemeye devam ederken, İpekyolu Seçim Ofisi'ne de ziyaretler devam ediyor.

Bu kapsamda İş İnsanı Şahin Özant da İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti. İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve partililer tarafından karşılanan İş İnsanı Özant, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yarın yapılacak olan seçimlerde İsa Berge'ye başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Özant,  "İstanbul Esenyurt'ta bir Vanlı aday olmasına rağmen sizlerin yanında olmak istedim. Allah nasip ederse seçim gününe kadar burada olacağım. Yavuz Kuşan kardeşime görevinde üstün başarılar diliyorum. Ayrıca İpekyolu Belediye Başkan Adayı olan İsa Berge kardeşime de belediye başkan adaylığında başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra söz İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ise, kendilerine destek veren Özant'a teşekkür ederek, "Vanlı İş İnsanı Sayın Şahin Özant Bey bizlere destek vermek amacıyla İstanbul'dan buraya geldi. Böyle dostlarımızı aramızda görmek bizlere güç katıyor" ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarından dolayı seçim ofisinde yer almayan Başkan Adayı Berge ise, İş İnsanı Şahin Özant'a ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları sonrası son buldu

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER