İsaoğlu adından söz ettirmeye devam ediyor

Van Gölüspor Kulüp Başkanı, HİS Mimarlık ve Muttimo Mobilya Van Şubesi Yöneticiliğini yapan Mimar Hicran İsaoğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kadın girişimci İsaoğlu, yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ederken, geçtiğimiz ay Muttimo Mobilya Van Şubesini açmıştı.

İsaoğlu adından söz ettirmeye devam ediyor

Kendi işi olan His Mimarlık'ın sahibi olarak iş dünyasında başarılı bir kariyere sahip olan Hicran İsaoğlu, geçtiğimiz aylarda Van Gölüspor Kulüp Başkanlığını da devralarak adından sıkça söz ettirmişti. Geçtiğimiz ay ise Muttimo Mobilya Van Şubesini açan kadın girişimci İsaoğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yüksek kaliteli, lüks mobilya üreticisi Muttimo iç Mimarlığı kente kazandıran Kadın girişimci İsaoğlu, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayanları da unutmadı. Tasarım ve yaratıcılığı sanat ve estetikle birleştirip, iç mimarlığa yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen HİS Mimarlık Kurucusu Hicran İsaoğlu, bu kapsamda iz bırakan tasarımcı olmayı amaçlıyor.

Van'ın tanınmış iş insanı ve mimar olarak iş dünyasında önemli bir kariyere sahip olan Hicran İsaoğlu, iş hayatındaki başarıları ve profesyonel deneyimiyle geçtiğimiz ay, HİS Mimarlık ve Muttimo Mobilya Van Şubesini açarak iş hayatına yeni bir adım atmıştı.

İSAOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR…

Muttimo Luxury Furniture'yi Van'a kazandıran Naif İsaoğlu ve Hicran İsaoğlu, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, "23 Mart 2024'te His Mimarlık&Dindar Auto Galeri ve Muttimo Luxury Mobilya Bölge Bayiliği mağazamızın açılış törenine katılarak bizleri onurlandıran; Kıymetli İş insanı Hacı Refik Kaval'a Kanaat Önderi Çetin Can'a, Van ESOB Başkanı İsa Berge'ye, CHP Van İ Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu'na, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan'a, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'a, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul'a, Vangölü Spor Kulübü As Başkanı Av. Şahin Oskay'a, teknik kadro ve futbolcularına, İş insanları, Sayın Mehmet Bilici'ye, Sayın Fikret Aygün'e, Sayın Oktay Ukay'a, Sayın Veysi Kahvecioğlu'na, Sayın Sinan Ulak'a, Sayın Hadi Aslan'a, Sayın Tahsin Reşitoğulları'na, Sayın Yavuz Kahraman'a, Sayın Metin Abi'ye, Sayın Ergül Gülaç'a, Sayın Feyyat Gültepe'ye ve sayamadığım birçok davetliye, ayrıca açılışımıza katılamayıp çelenk, çiçek gönderen, telefonla arayan, mevcut günkü hava şartlarından havalimanına inemeyen Muttimo Mobilya Kurucusu Muttalip Gören ve kıymetli eşine, yine hava muhalefetinden aramızda olamayan değerli iş insanlarımıza, mesaj gönderen, sevincimize ortak olan değerli meslektaşlarıma, müşterilerimize, tedarikçilerimize, sevdiklerimize, akraba, eş dostlarımıza, yerel ve ulusal basın temsilcilerine çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER