Bozkurt: Şampiyonluk şansımız devam ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği Ankara Demirspor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, önemli 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ümit Bozkurt, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirterek, son ana kadar bu şanslarını kovalayacaklarını ifade etti.

Bozkurt: Şampiyonluk şansımız devam ediyor

6-1'lik Ankara Demirspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ümit Bozkurt, ligde son haftaya girildiğini belirterek, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Bursaspor'u mağlup ederek, Esenler Erekspor'un puan kaybetmesini bekleyeceklerini vurguladı.

"HALEN ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR"

Şu an Play-Off maçlarını düşünmediklerini ve direkt şampiyon olmak için galip gelerek Esenler'in puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirten Bozkurt, "Futbolcu kardeşlerim Ankara Demirspor maçını çok ciddiye aldılar ve maça iyi başladılar. Bu maça yüksek bir motivasyonla çıktık. Maça iyi başladık ve ilk yarıyı 5-0 gibi farklı bir skorla önde tamamladık. İkinci yarıda ise iki takım da tempoyu biraz düşürdü. Rakip bir gol buldu. Akabinde biz altıncı golümüzü attık. Neticede futbolcularımızın büyük bir emeği ile maçı 6-1 kazanmasını bildik. Son haftaya girildi. Son hafta öncesi sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmayan bir takım olduk. Hep son dakikalarda galip gelen taraf olduk. Belki de sezonu önümüzdeki hafta son dakikalarda kanacağız. Şu an Play-Off'u düşünmüyoruz. Sonuçta bir maçımız kaldı ve hala şansımız devam ediyor. Cumartesi günü değerli bir takımla oynayacağız. Bu maçımızı da kazanıp, önümüze bakacağız. Hakemlerimize güveniyorum. Onların bilerek hata yapacağına inanmak istemiyorum. Bu konuda biz kendi üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda elbette birileri farklı bir yola giriyorsa, onlar da elbette karşılığına göreceklerdir" dedi.

"HAFTAYA LİG BİTTİĞİNDE BELKİ DİREKT ÇIKMA ŞANSIMIZ OLACAK"

Oyun anlamında her hafta üzerine koyarak geldiklerini söyleyen Bozkurt, "Şu anda önemli gelişmelerimiz var. Bu saatten sonra oyunun çok da gelişme durumu olmayabilir. Çünkü sezon sonuna geldik. Bugün itibariyle oyun anlayışımızda top bizdeyken, top rakibimizdeyken ve 90 dakika boyunca oyun kurgusunda iyi durumdaydık. Haftaya lig bittiğinde belki direkt çıkma şansımız olacak. Bu olmadığı takdirde, Play-Off maçları kapsamında tekrar hazırlıklarımızı yapacağız. Bu anlamda Play-Off'un en güçlü adayı olacağımızı düşünüyorum. Liderin 2 puan gerisindeyiz. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. O şansımızı son ana kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER