Hıdıri Aşireti'nden dayanışma iftarı…

Van'ın köklü ailelerinden biri olan Hıdıri Aşireti, kentteki aşiret mensuplarıyla zaman zaman düzenlediği etkinliklerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün düzenlenen iftarda bir araya gelen aşiret mensupları, dayanışma örneği sergiledi.

Hıdıri Aşireti'nden dayanışma iftarı…

Hıdıri Aşireti büyükleri Kutas Yavuz, Lezgin Yavuz, Mümtaz Yavuz, Mirza Yavuz ve Vahap Yavuz tarafından düzenlenen iftar programına, Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı İlhami Dalgın'ın yanı sıra aşiret mensupları katıldı.

Hıdıri Aşireti mensuplarını bir araya getirmek, tanışmak, kaynaşmak ve aile birliğini korumak amacı ile verilen iftar programına yoğun katılım sağlandı.

Hıdıri Aşireti dayanışma iftarına katılan Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı İlhami Dalgın, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Aile bireylerinin birbirini tanıması, kaynaşması ve destek olması amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin dayanışmayı attırdığını vurgulayan İl Başkanı Dalgın, aşiret bireylerinin birbirleri ile daha sık iletişim kurarak, birbirlerine destek olmaları ve birlikte daha güçlü bir aşiret olmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Dalgın, dayanışma yemeğini tertipleyen Hıdıri Aşireti büyükleri Kutas Yavuz, Lezgin Yavuz, Mümtaz Yavuz, Mirza Yavuz ve Vahap Yavuz'a teşekkür ederek, konuşmasını sonlandırdı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER