Van Amatör Lig'de yeni hafta heyecanı…

Van Amatör Lig A Grubunda 16. hafta, B Grubunda ise 14. Hafta maçları yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Van Amatör Lig'de maçların kıyasıya mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Van Amatör Lig'de yeni hafta heyecanı…

Van Amatör Lig'de ligin ikinci devresi oynanan ve bol gollü geçen maçlarla devam ediyor. Yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek olan Van Amatör Lig'de, yine maçların bol gollü geçmesi bekleniyor.

Her hafta sonu İŞGEM, sanayi ve ilçe takımlarının sahalarında oynanan karşılaşmalar, kıyasıya mücadelelere sahne olurken, maçların bu haftada da kıyasıya mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Bu kapsamda A Grubunda oynanacak maçlarda 35 puanla liderlik koltuğunda oturan Erciş Gençlik Belediyespor sahasında 22 puanla beşinci sırada bulunan Özalp Gençlikspor'u konuk ederken, 30 puanla ikinci sırada yer alan İlvanspor, Tuşbaspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

28 puanla üçüncü sırada yer alan Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor haftayı BAY geçerken, 26 puanla dördüncü sırada bulunan Van Yolspor, 12 puanla yedinci sırada yer alan Van Kartalspor'la karşı karşıya gelecek.

14 puanla altıncı sırada yer alan Erciş Örenespor ise, Van 1974spor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

B GRUBUNDA SON HAFTA…

Öte yandan B Grubunda oynanacak son hafta maçlarında 35 puanla liderlik koltuğunda oturan İpekyolu Belediyesi Gençlikspor sahasında 27 puanla ikinci sırada bulunan Altay Eğitim Kültürspor'la karşı karşıya gelirken, 20 puanla üçüncü sırada yer alan Başkale Gençlikspor sahasında 12 puanla altıncı sırada bulunan Van DSİspor'u konuk edecek.

19 puanla dördüncü sırada yer alan Tuşba Gençlik Merkezispor, 10 puanla yedinci sırada bulunan Erciş 1 Nisanspor'u konuk ederken, 17 puanla beşinci sırada yer alan Van İskelespor, Yeşil Gevaşspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER