Doğaç: İpekyolu için hayallerimiz var

AK Parti İpekyolu Belediye Encümen Adayı ve İş İnsanı Rıza Doğaç, 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Doğan, Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu için, çok güzel projelerinin ve hayallerinin olduğunu vurguladı.

Doğaç: İpekyolu için hayallerimiz var

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kalırken, belediye başkan adaylarının yanı sıra, belediye encümen adayları ve muhtarlar sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda AK Parti İpekyolu Belediye Encümen Adayı ve İş İnsanı Rıza Doğaç da seçim çalışmaları kapsamında vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Van'da önemli yatırımları bulunan ve birçok kişiyi istihdam eden Doğaç, İpekyolu'nu hak ettiği noktaya getirmek için çabaladıklarını ifade etti.

"KAZANAN VAN OLSUN"

İpekyolu ilçesini çok iyi bildiğini belirten Doğan, "İpekyolu ilçemiz birçok medeniyete başkentlik yapmış ve ticaret merkezi bir ilçedir. Tarihi dokusu, turizm ve kültürel yapılarıyla bir cazibe merkezi olmuş. Birçok güzelliği bünyesinde bulunduran İpekyolu ilçesi maalesef hizmetlerden hep yoksun kaldı. Oysa on on beş ilden daha büyük olan ilçemiz modern ve yaşanabilir bir ilçe olabilirdi. İnşallah İpekyolu İlçesi Belediye Başkan Adayımız İsa Berge'nin belediye başkanlığını kazanması ile hak ettiği noktaya gelecektir. Ticaret, tekstil, turizm, eğitim, kültür, ulaşım, mimarı yapı ile çağın gereklerine uygun bir hal getirilecek. Başta trafik ve ulaşım sorunu olmak üzere diğer sorunlar kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Oluşturacağımız deneyimli kadrolar ile hizmet belediyeciliğini başlatacağız. Yeter ki İpekyolu halkı bizlere inansın ve güvensin. Eğitim alanında öğrencilerimiz güzel projelerimiz var. Modern pazar yerleri, modern otogar, Van iline yakışır bir stadyum gibi önemli projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Eğitim ve sağlık alanında keza güzel projelerimiz var. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnşallah iş başına geldiğimizde bu hayallerimiz gerçeğe dönüşmüş olacak. Yaşanabilir bir İpekyolu için, bizleri seçin. 31 Mart 2024 tarihinde Türkiye genelinde yapılacak olan mahalli seçimlerin ülkemize, ilimize ve özelinde İpekyolu ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah kazasız ve belasız bir seçim olur. Kazanan Van olsun" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER