Vanspor, Karacabey Belediye'nin konuğu…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.00'te deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, Bursa temsilcisini mağlup ederek, çıkışını ve galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Karacabey Belediye'nin konuğu…

Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup eden Vanspor, yarın 42 puanla sekizinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İki takımın da kazanmak mücadele edeceği karşılaşma yarın saat 14.00'te oynanacak.

Ligin 31. Hafta maçında sahasında konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu'nu mağlup eden ve hanesine önemli 3 puan daha yazdıran Vanspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamladı.

İkinci devrede oynadığı 11 maçta, 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan ve bu periyotta 28 puan toplayan Vanspor, bu istikrarlı gidişatını Karacabey Belediyespor karşısında sürdürmek istiyor.

Son olarak aldığı Yeni Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle birlikte ligdeki 19'ncu galibiyetini alan Vanspor, 62 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ligde oynadığı 29 maçta 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Van temsilcisi, bu periyotta attığı 48 gole karşılık kalesinde 29 gol gördü.

İkinci devrenin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Vanspor, akabinde oynadığı Adıyaman FK ve Serik Belediyespor maçlarından da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı başarmıştı.

23. Haftada deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta 90+3 ve 90+7. dakikalarda bulduğu gollerle Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Vanspor, sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u ise Harun Kavaklıdere ve Sinan Kurumuş'un ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmesini bilmişti.

Deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Van temsilcisi, konuk ettiği 1461 Trabzon FK'yı da 82. dakikada Hasan Bilal'in şık golüyle rakibini 1-0 mağlup etmiş ve önemli bir maçı daha kayıpsız geride bırakmıştı.

Daha sonra deplasmanda lider Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelen Ümit Bozkurt'un öğrencileri, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmış ve ikinci devredeki ilk yenilgisini almıştı. Geçtiğimiz hafta Afyonspor Kulübü'nü konuk eden ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Van temsilcisi, ligdeki on yedinci galibiyetini almıştı.

Deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 1-0 geriye düştüğü maçta, Emre Oymak, Hasan Bilal ve Ahmet Ülük'ün kaydettiği gollerle rakibini 3-1 mağlup eden Van temsilcisi, önemli virajı kayıpsız geçmeyi başarmıştı.

Ligin 30. Haftasını BAY geçen ve rakipleri önemli puanlar kaybeden Vanspor, 31. Hafta maçında ise sahasında konuk ettiği Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup etmesini bilmişti.

Bu kapsamda hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Karacabey Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, 42 puanla sekizinci sırada bulunan rakibini bugün mağlup ederek, çıkışını sürdürmek istiyor.

Yarın saat 14.00'te oynayacağı maçı kazanmak isteyen Van temsilcisinde tek hedef galibiyet. Ligde oynadığı 29 maçta 19 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alan Vanspor 62 puanla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 30 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Karacabey Belediyespor ise 42 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Yarın saat 14.00'te Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı; Doğu Yılmaz, Servet Bozkurt, Volkan Kaan Topal ve Sercan Yılmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 67 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelirken, 60 puanla üçüncü sırada yer alan Bucaspor 1928 ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk edecek.

55 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK, Beyoğlu Yeni Çarşı deplasmanına giderken, 54 puanla beşinci sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu ise haftayı BAY geçecek.

50 puanla altıncı sırada yer alan Ankaraspor, sahasında Diyarbekirspor'u konuk ederken, Ankara Demirspor ise sahasında Zonguldak Kömür'u konuk edecek.

Afyonspor Kulübü deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Kırklarelispor ise Bursaspor deplasmanına gidecek.

Gruptaki son maçta ise Serik Belediyespor deplasmanda son sıradaki Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER