Vanspor namağlup gidiyor

Vanspor Cumartesi günü evinde konuk ettiği Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk beş hafta sonunda kırmızı siyahlı ekibin henüz mağlubiyeti yok.

Van temsilcisi, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçına namağlup gidiyor, namağlup döneceğine de inanıyoruz.

Cumartesi günü oynanan maçlarla ligin ilk 5 haftasını geride bıraktık.

İlk 5 haftalık tabloya baktığımızda temsilcimiz Vanspor, 3 galibiyet 2 beraberlik toplam 11 puanla ilk 5'de yer aldı.

İlk 5 haftayı beklenilmeyen bir performansla başarılı ve istikrarlı bir şekilde namağlup  tamamlayan  ekibimizin yönetim, teknik kadro ve futbolcularını yürekten kutluyoruz.

Gerçekten gelinen nokta takdire şayan ve başarılı bir noktadır. Bu başarı ve istikrarın devamlılığı için herkes üstüne düşen sorumluluğu ve görevi yerine getirmesi ligdeki konumumuzu daha da güzelleştirecektir.

Cumartesi günü grubun güçlü ve namağlup ekiplerinden Sakaryaspor'u konuk eden ekibimiz, bu zorlu ve kritik maçı kazanmak için sahaya çıktı.

Mükemmel bir taraftar desteğini de arkasına alan ekibimiz,  grubun güçlü ekibi Sakaryaspor'a karşı mükemmel bir mücadele verdi.

Karşılaşma ilerledikçe 2 takım da risk alarak mücadeleye devam etti. Ama özellikle karşılaşmanın son 25 dakikasını, yapılan oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle takımımız daha üstün ve baskılı bir oyun sergileyerek rakip kaleyi ablukaya aldı.

Yapılan baskılarla bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ekibimiz, sahadan 1 puanla ayrıldı. Böylesi önemli ve zorlu bir karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak da bana göre güzel oldu. Tabi eksiklerimiz vardı. Bu eksiklikler olmasaydı bence biz bu maçı da kazanırdık.

Belki sahamızda 2 puan kaybı yaşadık ama böyle güçlü ve zorlu bir rakibe karşı verilen mücadelede gelecek adına da umut verdi. Bu kritik maçta kendi sahamızda 2 puan kaybı yaşadık ama inanıyorum ki takımımız bu maçta kaybettiğimiz 2 puanı Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Turgutluspor maçında telafi edecektir.

Evet, ilk 5 haftayı geride bıraktık. Takımlar oturmaya başladı uyum sorunu büyük ölçüde ortadan kalkacak. Buda  oynanacak maçların daha çetin ve kıran kırana geçmesine etki edecektir.

Takımımızın şuana kadar ki performansı, topladığı puanlar elbette çok önemlidir. Bunun ligin ilk devresinin sonuna kadar devam etmesi elbette ligin 2. Yarısında bize ya Şampiyonluk yada Play Off kapısını açacaktır.

İlk 4 maçta olduğu gibi bu kritik ve zorlu maçta da hocamız Saffet İşler yine yerinde ve zamanında kararlar alması gözlerden kaçmadı. Değişiklikler tamda zamanında beklenilen şekilde yapıldı. Hocamız rakibi çözünce de özellikle yaptığı hamlelere baktığımızda kesinlikle kazanmaya yönelikti. Hocamızı kutluyoruz.

Ayrıca kaleci Aydın Bağ'ın Sakaryaspor maçındaki performansı mükemmeldi. Aydın Bağ net ve zor gol pozisyonlarına geçit vermedi. Aydın kardeşimizi ve bu maçta 90 dakika centilmence takımını destekleyen tüm taraftarlarımızı da kutluyoruz.

Evet, ilk 5 haftayı geride bıraktık. Takımımız gerçekten de takdire şayan mücadeleler veriyor. Sahada görev tüm futbolcu kardeşlerimiz verilen görevi yerine getirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Takımda güzel ve samimi bir birlik beraberlik ve kenetlenme var. Bir inanmışlık bir kazanma ruhu var. İnanıyorum ki haftalar ilerledikçe grubumuzdaki yerimizde konumumuzda daha güzel olacaktır. Ekibimizin ligin ilk 5 haftalık karnesine baktığımızda grubun güçlü ekiplerinden puan ve puanlar alarak zirvede yer aldı.

Şimdi önümüzdeki iki maçı yani Çarşamba günü deplasmanda Turgutluspor, Pazar günü ise evimizde oynayacağımız Serikspor maçlarını kayıpsız atlatmak lazım. Takımımız bu 2 maçı da kazanacak güce ve kapasiteye sahip.

Yeter ki rehavete kapılmayalım disiplini elden bırakmayalım. Takımımızın bu birliği inanmışlığı azimli mücadele ruhu bize bu 2 maçta 6 puan getireceğine inanıyor tekrar gelinen nokta itibariyle yönetim teknik kadro ve futbolcularımızı kutluyoruz.

YORUM EKLE