Vanspor galibiyeti hak etti

Öncelikle Serik Belediyespor deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Vanspor'u tebrik ediyoruz. Takımımız sergilediği futbol ve verdiği mücadeleyle hak ettiği bir galibiyete imza atarak Van'a döndü. Temennimiz şampiyonluğa giden yolda bu istikrarlı gidişatın devam etmesidir.

Lige Bucaspor galibiyetiyle başlayan ekibimiz, daha sonra Adıyaman ve Pazar günü ise Serik Belediyespor galibiyetleriyle 3'te 3 yaparak hanesine 9 puan yazdırdı.

3 maçta rakip filelere 5 gol gönderen Kırmızı- Siyahlı takım kalesinde sadece 1 gol gördü. Kalecimiz Nurullah adeta toplara kaleyi yasak etmiş durumda. İlk 3 karşılaşmada da buna şahit olduk. Kendisini ayrıca tebrik ediyorum.

Gelelim Serik Belediyespor karşılaşmasına; Temsilcimiz Vanspor Serik deplasmanında kendi evindeymiş gibiydi. Karşılaşmanın başından itibaren baskılı oynayan, rakibi ablukaya alan, rakibini oynatmayan ekibimiz gol perdesini ilk yarının son dakikalarında açtı. Mükemmel bir golle skor üstünlüğünü eline geçiren ekibimiz golden sonra da rakibine taviz vermeden mücadelesine devam etti.

Karşılaşmanın ikinci devresine de aynı tempoyla başlayan Vanspor, yine baskılı ve akıllı oyunuyla ikinci golü de bularak '3 puan benim' dedi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar deplasmanda olmasına rağmen rakibinden daha iyi olan ekibimiz, hak ettiği galibiyeti de 2 golle alarak zirveyi bırakmadı.

Şu anki tabloda artı 4 averaj ve 9 puanla ikinci sırada yer alan Van'ın tek profesyonel takımında yaşanılan sakatlıklar moral bozdu. Temennimiz bu arkadaşlarımızın bir an önce iyileşip takıma katılmalarıdır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yeni sezonun ilk 3 haftasına baktığımızda gelinen nokta elbette takdire şayandır. Tabi ki devamının gelmesi çok önemlidir. O açıdan Bu istikrarın, havanın ve heyecanın kaybolmaması, disiplinin elden bırakılmaması gereklidir.

İlk 3 maçta verilen mücadele ortada. Verilen bu mücadelenin üstüne koyarak yola devam etmemiz önemlidir. Çünkü henüz ligin başındayız ve lig şu an yavaş yavaş şekilleniyor. Asıl lig ve zorlu maraton 5. Haftadan itibaren başlayacaktır.

Çünkü takımlar oturmuş olacak ve hedefe oynayan takımlar yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. Ligin aşağısı da, yukarısı da karışacaktır. Bizim yapmamız gereken tek şey kimseye bakmadan, disiplinli bir şekilde, istikrarla yolumuza devam etmektir.

Bu hafta sonu kendi sahamızda Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk ediyoruz. Adıyaman FK maçında boş olan tribünlerin Kırşehir maçında ful dolmasını bekliyoruz. Bunun için de yönetimden beklentimiz mutlaka bilet fiyatlarını aşağı çekmeleridir.

Yüksek fiyatta tribünler boş kalmaktansa düşük fiyatla tribünlerin dolması her açıdan daha faydalı olacaktır. İnanın Kırşehir maçında tribünlerin ful dolmasıyla maçın atmosferi ve heyecanı futbolcu kardeşlerimiz açısından da çok daha güzel olacaktır.

Yani hedefe giden takımımızda forma giyen, ter döken futbolcularımız da artık ful tribünleri görmek ister. Ful tribünlerin onlara ayrı bir güç ve kuvvet verecektir. O açıdan bilet fiyatları mutlaka gözden geçirilmelidir.

Tekrar Serik Belediyespor galibiyetinden dolayı takımımızı ve gurbette takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü maçında başarılar diliyorum.

Kalın sağlıcakla...

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ DEMİR
ALİ DEMİR - 9 ay Önce

BİLET ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKÜRLLER.