Yılmaz Kılıç, milletvekiliği aday adaylığı başvurusunu yaptı

Van, 'büyükşehir' statüsüne girmeden önce Çiçekli Belediye Başkanlığı görevini yapan, ardından Ak Parti Meclis üyeliği ve farklı görevlerde bulunan Yılmaz Kılıç, DEVA Partisi'nden Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yılmaz Kılıç, milletvekiliği aday adaylığı başvurusunu yaptı

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem milletvekili Genel Seçimi için  Van'da seçim çalışmaları sürüyor.

Tüm ülkede olduğu gibi Van’da da seçim hareketliliği ile beraber siyasi partilere aday adaylığı başvuruları son hız devam ediyor.

Son olarak Ak Parti'nin Van'daki etkili isimlerinden biri olan Yılmaz Kılıç, Deva Partisi Van milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İki dönem Çiçekli beldesinde belediye başkanı olarak görev yapan Kılıç, daha sonra 27. Dönem Ak Parti 6. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Yılmaz Kılıç kimdir?

Van’ın Çiçekli beldesinde doğdu. 2004’ten sonra 2 dönem boyunca Çiçekli Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. İlk, orta, liseyi Van da tamamladıktan sonra, Adalet ve Tarih bölümleri mezunu olup öğrenimini tamamladı. Aynı zamanda İş İnsanı olarak ticaret hayatını sürdürmektedir. Evli ve 7 çocuk babasıdır.

Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER