Vanspor, ikinci sıradaki yerini koruyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve haftayı BAY geçen Vanspor, hanesine önemli 3 puan daha yazdırarak, puanını 55'e çıkardı.

Vanspor, ikinci sıradaki yerini koruyor

Vanspor'un grubunda 27. Hafta maçları kıran kırana geçti. Grupta üst sıralarda mücadele eden takımlar, maçlarını kazanarak haftayı galibiyetle kapattı. 6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde ciddi yıkımlara neden olan depremler sonrası, Diyarbekirspor ve Adıyaman FK ligden çekilen takımlar olmuştu.

Bu kapsamda Vanspor, hafta sonu Diyarekirspor maçını BAY geçti ve 3-0 hükmen galip sayıldı. Van temsilcisi bu sonuçla puanını 55'e çıkardı ve ikinci sıradaki yerinde kaldı.

Ligde oynadığı son 14 lig maçında mağlup olmayan ve istikrarlı bir çıkış yakalayan Vanspor, haftayı BAY geçerek, 3-0 hükmen galip sayıldı. Diyarbekirspor maçı öncesi 52 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, 3-0 hükmen galibiyetin ardından puanına 55'e çıkardı.

Ligde oynadığı son 14 lig maçında 12 galibiyet ve 2 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 38 puan topladı. İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, istikrarlı gidişatını sürdürüyor.

Ligde oynadığı 27 maçta 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 38 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü.

GRUPTA MAÇLAR KIRAN KIRANA GEÇTİ

Vanspor'un grubunda liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, olumsuz hava koşulları nedeniyle Pazarspor maçını dün akşam oynarken, grupta oynanan diğer maçlar kıran kırana geçti.

Grupta 27. Hafta maçları sonunda Vanspor, 55 puanla ikinci sırada yer alırken, deplasmanda Sarıyer'i 2-1 mağlup eden Bucaspor 1928 ise, 53 puanla ikinci sırada yer aldı.

Evinde Fethiyespor'u 2-1'le geçen Ankara Demirspor, 52 puan +26 averajla dördüncü sırada yer alırken, deplasmanda Kastamonuspor'u 4-2 mağlup eden 1461 Trabzon FK ise, 52 puan +20 averajla beşinci sırada yer aldı.

Konuk ettiği Kırklarelispor'u 2-1'le geçen İskenderunspor, 52 puan +16 averajla altıncı sırada yer alırken, evinde Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup olan Karacabey Belediyespor ise, 48 puanla yedinci sırada kendisine yer buldu.

Zonguldak temsilcisi 43 puanla sekizinci sıradaki yerini korurken, Kırklarelispor ise, 34 puanla onuncu sırada yer aldı.

Fethiyespor, 33 puanla on birinci sırada yer alırken, Sarıyer ise, 31 puanla on ikinci sırada yer aldı.

Evinde Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalan Kırşehir Futbol Spor Kulübü, 30 puan -5 averajla on üçüncü sırada yer alırken, haftayı BAY geçen Etimesgut Belediyespor ise, 30 puan -8 averajla on dördüncü sırada bulunuyor.

GMG Kastamonuspor 27 puanla on beşinci sırada yer alırken, ligden çekilen Adıyaman FK ise, 23 puanla on altıncı sırada yer alıyor.

Uşakspor, 20 puanla on yedinci sırada kendisine yer bulurken, Balıkesirspor ise 17 puanla on sekizinci sırada yer aldı.

Grupta son iki sırada ligden çekilen 15 puanlı Diyarbekirspor ve 12 puanlı Pazarspor bulunuyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29