Vanspor'un grubundaki 5 takıma ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 5 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 5 takıma ceza…

Vanspor'un grubunda mücadele eden ve kural dışı hareket, talimatlara aykırı hareket, çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ankara Demirspor, Altınordu, Nazilli Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ve Yeni Mersin İdmanyurdu çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 10 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 5 takıma çeşitli cezalar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Kırşehir Futbol Spor Kulübünün, 24.09.2023 tarihinde oynanan Kırşehir Futbol Spor Kulübü-Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.'nin, 24.09.2023 tarihinde oynanan Kırşehir Futbol Spor Kulübü-Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Altınordu Kulübü antrenörü Zeki Çakır'ın, 23.09.2023 tarihinde oynanan Bursaspor-Altınordu TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına,  Nazilli Belediyespor Kulübünün, 23.09.2023 tarihinde oynanan Bucaspor 1928-Nazilli Belediyespor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım temsilcisinin stadyum denetimine katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Ankara Demirspor Kulübü sporcusu Bertu Alican Özyürek'in, 23.09.2023 tarihinde oynanan Ankara Demirspor-Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2023, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER