Vanspor, Zonguldak Kömürspor'u konuk ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 5 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Vanspor, yarın saat 15.00'te sahasında Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında Zonguldak Kömürspor'ü mağlup ederek, 6'da 6 yapıp liderliğini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Zonguldak Kömürspor'u konuk ediyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ve Kırklarelispor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, grupta 15 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Van temsilcisi ligin altıncı hafta maçında yarın saat 15.00'te sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, 6'da 6 yapmak ve liderliğini sürdürmek istiyor.

Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 18'e çıkarmak ve istikrarlı gidişatını sürdürmeyi hedefliyor.

Yarın saat 15.00'te oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk beş maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0, Kırklarelispor'u ise 2-1 mağlup etti.

İlk haftayı BAY geçen Zonguldak Kömürspor ise, sonraki maçlarda 1461 Trabzon FK'ya 2-0, Esenler Erokspor'a 1-0 mağlup olurken, Hes İlaç Afyonspor Kulübü ile 1-1, Diyarbekirspor ile ise 0-0 berabere kaldı.

Van temsilcisi 15 puan +7 averajla liderlik koltuğunda yer alırken, Zonguldak Kömürspor ise 2 puanla on altıncı ikinci sırada bulunuyor.

Vanspor'un liderliğini sürdürmek, Zonguldak Kömürspor'un ise çıkış için çıkacağı zorlu mücadele Pazar günü saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Zorlu mücadeleyi Enes Kanpara, Cankut Gönenç, Burak Celep ve Levent Gümüşdere hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 12 puan +8 averajla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor, Hes İlaç Afyonspor Kulübü deplasmanına giderken, 12 puan +2 averajla üçüncü sırada bulunan Nazilli Belediyespor ise, sahasında Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

11 puanla dördüncü sırada bulunan Diyarbekirspor, sahasında 1461 Trabzon FK'yı konuk ederken, 10 puanla beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise, Serik Belediyespor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

9 puanla altıncı sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu, Kırklarelispor'u ağırlarken, Bucaspor 1928 ise, Altınordu deplasmanına gidecek.

Bursaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, Karacabey Belediyespor ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk edecek.

Ankara Demirspor haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER