Vanspor'lu Metincan haftanın onbirinde...

Cumartesi günü sahasında karşılaştığı Afyonspor Kulübü'nü 2-0 mağlup eden Vanspor'da 78. dakikada takımının ikinci golünü kaydeden ve galibiyette pay sahibi olan Metincan Cici, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Metincan haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin dokuzuncu hafta maçında Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Afyonspor Kulübü'nü Sinan Kurumuş ve Metincan Cici'nin golleriyle 2-0 mağlup ederek, puanını 56'ya yükseltti.

Ligdeki on yedinci galibiyetini Afyonspor Kulübü karşısında alan Van temsilcisi 56 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Ligin ikinci yarısına Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan Van temsilcisi, bu çıkışını Adıyaman FK ve Serik Belediyespor karşısında da sürdürmüştü.

İkinci devrenin dördüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Van temsilcisi, beşinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u 2-0'la geçmişti.

Ligin 25. Hafta maçında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Van temsilcisi, 1-0 geriye düştü maçta rakibini 2-1 mağlup ederek önemli 3 puanı daha hanesine yazdırırken, bir sonraki hafta sahasında ligin güçlü takımlarından 1461 Trabzon FK'yı da 1-0'la geçmişti.

Ligin 27. Hafta maçında deplasmanda karşılaştığı lider Esenler Erokspor'a 2-0 mağlup olan ve şampiyonluk yolunda yara alan Vanspor, 28. Hafta maçında konuk ettiği Afyonspor'u 2-0'la geçerek, rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Afyonspor Kulübü karşısında üstün bir performans ortaya koyan ve takımının ikinci golünü kaydeden Metincan Cici de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Metincan Cici, Ankara Demirspor'dan Mustafa Yıldırım, Nazilli Belediyespor'dan Ahmet Gökbayrak, Hakkı Can Aksu, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyürek, Onur Öztonga, Bucaspor'dan Erhan Çelenk, Ankaraspor'an Kaan Baysal, Furkan Eliaçık, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Mutlu Güler, Altınordu'dan ise Mert Furkan Bayram yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER