Vanspor kazandı, ikinci sıraya yükseldi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ikinci devresinde oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Vanspor, sahasında Serik Belediyespor'u da 3-1 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Van temsilcisi bu galibiyetle puanını 43'e çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi.

Vanspor kazandı, ikinci sıraya yükseldi

Ligin ikinci devresinin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek galibiyetle başlayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Adıyaman FK'yı 3-1'le geçen Vanspor, sahasında Serik Belediyespor’u da 3-1 mağlup etmesini bildi.

Van temsilcisi, Antalya temsilcisini Hasan Bilal, Erdem Seçgin ve Alpay Koçaklı'nın kaydettiği gollerle 3-1 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Kırmızı- Siyahlı takım bu galibiyetle birlikte puanını 43'e çıkarıp, ikinci sıraya yükselirken, Serik Belediyespor ise 19 puanda kaldı.

Vanspor Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Burak Kavlak, Furkan Saki, Ahmet Eren, Muhammed Gönülaçar, Şerif Doğan, Emre Oymak, Erdem Seçgin, Harun Kavaklıdere, Bahattin Berke Demircan ve Hasan Bilal onbiri ile çıktı.

Konuk Serik Belediyespor ise Cem Kavçak teknik sorumluluğunda sahaya; Burak Çapkınoğlu, Mümin Talip Pazarlı, Sinan Kalaycı, Emrah Tacir, Serdar Güncü, Sabrican Vural, Erbay Eker, Oğuzhan Doğan, Oğulcan Şahin, Ömer Faruk Yılmaz ve Hakan Olkan onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı; Sabit Selvi, Mert Baykal, Bedirhan Soydemir ve İsmail Güzel hakem dörtlüsü yönetti.

6. dakikada Serik Belediyespor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Sabican’ın röveşata vuruşunda top üst direkten döndü. Devam eden atakta Emrah Tacir topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

36. dakikada Vanspor 1-1’lik beraberliği yakaladı. Burak Kavlak’ın derin pasında ceza alanı içinde topla buluşan Hasan Bilal, zor bir pozisyonda topu filelerle buluşturarak takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

64. dakikada Vanspor durumu 2-1 yaptı. Gelişen atakta Bahattin’in pasında topla buluşan Erdem Seçgin uzaklardan sert ve düzgün vurarak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

88. dakikada Vanspor durumu 3-1 yaptı. Savunmadan dönen topu ceza alanı dışında önünde bulan Alpay Koçaklı, kalecinin sağına sert ve düzgün vurarak takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti.

Van temsilcisi bu galibiyetle puanını 43’e çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER