Arvas: Hizmet için yeniden yola çıktım

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas, düzenlenen programla karşılandı. Havaalanında partililer tarafından karşılanan ve araç konvoyları ile AK Parti Van İl Başkanlığı önüne geçen Arvas burada halka seslenerek, Vanlılara hizmet için yeniden yola çıktığını vurguladı.

Arvas: Hizmet için yeniden yola çıktım

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas için karşılama programı düzenlendi. Cumartesi günü sabah saatlerinde Ankara'dan Van'a gelen Başkan Adayı Arvas, Van Ferit Melen Havaalanı'nda parti temsilcileri ve partililer tarafından karşılandı.

Daha sonra buradan araç konvoyları ile AK Parti Van İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığa Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Farsça olmak üzere 4 dilde hitap eden Arvas, kutlu bir yola çıktıklarını ifade etti.

Karşılamada Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulhaat Arvas'a AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanı Emre Güray, MHP İl Başkanı M. Salih Güngöralp, ilçe başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti.

ARVAS: "ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETELİM"

Yine ve yeniden kutlu bir yola çıktıklarını belirten Arvas, "2004 yılından bu yana hizmete susayan şehrimizi sizlerle beraber AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak istiyoruz. Şehrin gelişmesi kalkınması istikrarı huzurlu yaşanabilir kent olması yerel yönetimlerden başlar güçlü iktidar güçlü yerel yönetimle şehrimiz mega projelerle hak ettiği konuma kavuşacaktır. Biliyorum ki siz kıymetli Vanlı kardeşlerim de şehriniz için aynı hissiyatı ve hasreti yıllardır taşıyorsunuz. O yüzden gelin hep birlikte, bir kez daha şehrimizi birlikte yönetelim. Artık zaman tamam çok çektik, yeter ihlas gayret samimiyetle tamam dersen, bu iş Allah'ın izniyle olacaktır. Biz hazırız ve kararlıyız ama siz olmadan olmaz. Haydi bismillah hep beraber güçlü bir iradeyle çocuklarımız için, gençlerimiz için, annelerimiz için, bacılarımız için, yaşlılarımız için bu şehri yeniden inşa ihya ve kalkındıralım. Hak ettiği hizmetler süratli bir şeklinde gelsin" dedi.

"YANLIŞA, HİLEYE, YALANA, HARAMA BULAŞMADIK"

Şehre olan sevdalarının ve hizmet aşklarının hiçbir zaman azalmadığını belirten Arvas, "Bizim şehrimize, insanımıza olan sevdamız, hizmet aşkımız hiçbir zaman azalmadı, aksine gün geçtikçe daha da çok arttı. Çünkü biz Allah rızası için yola çıktık. Niyet hayır akıbet hayır. İhlas Samimiyet gayret Sefer bizden takdir rabbimizdendir. En hayırlınız halkına hizmet edendir hayra anahtar şerre kilit olmak asli görevimizdir. Bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz. Yanlışa, hileye, yalana harama bulaşmadık, bulaşmayacağız. Aldatmadık aldanmayacağız da. Davamız hak, yolumuz ak alnımız paktır. Beytülmal bekçi, projelerin mimarı şehrül emin olacağız. Herkesin hakkını hukukunu koruyacağız. Adaleti hâkim kılacağız. Kardeşlik hukukunu, birliğimizi yeniden daha güçlü bir biçimde tesis edeceğiz. Şehir ahlakını ve sosyal barışı inşa edeceğiz. Hiç kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Saygıda kusur etmeyeceğiz. Ayrım yapmadık, yapmayacağız. Bir olacağız, birlik olacağız, şehrimize, insanımıza sahip çıkacağız. Hiç kimseyi geride bırakmayacağız, hak ettiği belediyecilik hizmetinden mahrum bırakmayacağız" diye konuştu.

"PROJELERİMİZLE BİRLİKTE SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ"

Her ilçeyi, her köyü, her mahalleyi bildiğini söyleyen Arvas, "Şehrimi biliyorum ve çok da seviyorum yabancısı değilim meclisi de, bakanlıkları da, Ankara'yı da iyi biliyorum. Bütün sorunların farkındayım. Hamdolsun çözüm yollarını da biliyorum. İşi ehline bilene tevdi etmek milletimizin yararına şehrimizin kalkınmasına vesile olacaktır. Şehrin sorunlarını bilen biriyle ve sorunları bilmeyen şehri tanımayan yabancıyla bir olur mu? Geçmişte olduğu gibi yine projelerimizle birlikte sorunlarımızı çözeceğiz. Emin, liyakat ve meşveret ehli ekibimizle alanında ihtisas sahibi ilim ve bilim insanlarıyla, teknik bir kadro ile yakın bir zamanda yapacağımız toplantıyla hazırladığımız projelerimizi kamuoyuna ve sizlere takdim edeceğiz. Van'ımızı şahlandıracak insan yaşam merkezli, imar, altyapı, ulaşım, kırsal kalkınma, turizm, sanayi, ticaret, kültür ve sanat, spor, çevre birçok projeyle başta olmak üzere her alanda projeler hazırladık. Hem devam eden projelerimizi tamamlayacağız, hem de yeni projelerle karşınıza çıkacağız. Hiçbir konuyu atlamadık. Hayal, boş vaatler değil. Çünkü gerçek belediyecilik AK Partinin erdemli kadrolarının işidir. İşi ehline vermek erdemliliktir. Şehrimizi her alanda geliştireceğiz, kalkındıracağız. Yaşanabilir, kaliteli huzurlu, refah düzeyi yüksek, herkesin kendini güvende hissettiği bir şehri yeniden imar inşa ve ihya edeceğiz. Tabandan tavana bütün seslere kulak vereceğiz. Sizin sesiniz, sizin vicdanınız olacağız. Biz yabancı değil sizdeniz. Şehrimizi bütün değerleriyle yeniden buluşturacağız. Yerinde saymanın problem çıkarmanın zamanı değil milletimizin öngörüsü ve feraseti artık buna izin vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

"HEP BERABER KAZANACAĞIZ"

Yapacak çok işlerinin olduğunu söyleyen Arvas, "Çocuklarımıza olan borcumuzu ödemek için, gelin hep birlikte canla başla çalışalım. Bu şehre olan sevdamızı bir kez daha gösterelim. İnşallah 13 ilçe belediyesiyle beraber seçimi kazanalım. 1 Nisan sabahı güneşli bir güne hep beraber uyanalım. Devletimiz güçlüdür Devlet millet kaynaşmasını beraber başlatalım aradaki bariyeri kaldıralım bizleri biz yapan değerlerimize yapışalım hep beraber doğru istikamette yürüyelim başarmak elimizde Belediyemize olan hasretimiz son bulsun. Yapacak çok işimiz var. Memleketimiz ile ilgili önümüzde bir fırsat var. Bu fırsatı kaçırmamak veya bir beş yıl daha ertelememek için önümüzdeki günleri verimli değerlendireceğiz. Hep beraber kazanacağız. İnancımız kavidir. Bu seçim benlik senlik davası değil, memleket meselesidir. Şimdiden yapacağınız çalışma, gayret ve destekleriniz için sizlere her birinize ayrı ayrı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Cumhur ittifakımıza destek ve teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

KAYATÜRK: "ABDULAHAT ARVAS MİLLETVEKİLLİĞİ GÖREVİNİ ALNININ AKIYLA YAPTI"

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ise, Abdulahat Arvas'tan övgüyle söz ederek, "Öncelikle partimize müracaat eden aday adaylarımıza bizleri bugünde yalnız bırakmadıkları için şükranlarımı sunuyorum. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Abdulahat Arvas özellikle milletvekili olduğu dönemde çok güzel hizmetlere imza attı. Kimse kendisinden şikayetçi olmadı. Van'ın sorunlarını çözmek için karış karış gezip incelemelerde bulundu. Van'ın her sorunuyla, sıkıntısıyla, problemiyle tasalandı, çözülmesi için çaba sarf etti. Abdulahat Arvas milletvekilliği görevini alnının akıyla yaptı. Verilen tüm görevleri layıkıyla yerine getirdi. O nedenle Abdulahat Arvas ile 2024 yerel seçimlerinde Van'ın fetret devrine son vereceğiz. Biz Van'ı belediyecilikte Gaziantep, Kayseri, Konya gibi yapmalıyız. Bunun içinde 31 Mart tarihinde tercihimizi AK Parti'den yana kullanmalıyız. Van AK belediyecilikle hak ettiği yere gelecek. Artık Van'ı Van yapmanın zamanıdır. Cumhurbaşkanımız Abdulahat Arvas'ı telefonla arayıp Van'ı siz alan biz uçuralım dedi. Bizde inşallah hep birlikte el ele vererek Van'ı uçuracağız. Artık Van yerinde saysın, belediyecilikte gerekenler yapılmasın diye bir tahammüllümüz kalmadı. Allah'ın izniyle bu sefer başaracağız. Van'ı ehil ellere vermek istiyorsanız tercihiniz AK belediyecilik olsun. Belediyeleri bu seçimde inşallah alacağız" diye konuştu.

TÜRKMENOĞLU: "ARTIK AK PARTİ VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMAK ZORUNDADIR"

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ise, AK Parti Teşkilatı Van'da her daim hazır olduğunu belirterek, "Biz artık sloganları bir tarafa bırakarak saha çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Çünkü 2009 yılından bugüne kadar hasretimiz var, özlemimiz var. Artık AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanlığını almak zorundadır. Bu şehri emanet edeceğiniz ehil insanlara ihtiyacımız var. Bu şehri bilmeyen, bu şehrin sokaklarını, caddelerini, ilçelerini, köylerini, mezrasını bilmeyen adamlara artık bu şehri veremeyiz. Biz bunları gördük. Bu şehirde Cumhuriyet Caddesi'nde insanlarımıza nasıl zulmedildiğini gördük. Bu şehirde hizmet değil kaos ortamı yaşatanları gördük. Bunu bir daha bu şehri yaşatmak bizim görevimiz olmamalı. AK Parti camiası şu anda tüm teşkilatlarıyla beraber 1500 kişiden oluşuyor. 140 bin üyemiz bulunmaktadır. Bu teşkilat büyüktür, bakın şu an meydandaki insanlarımızın her biri bu işe susamış, bu işe gönül vermiş ve ben bu hizmet kervanında, bu yolda bir nefer olarak çalışacağım diyen gönül arkadaşlarımızdır. Bu vesileyle partimize emek veren herkesin gönlümüzde ayrı bir yeri var. Cumhurbaşkanımızın ve genel merkezimizin tensipleriyle Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız kıymetli kardeşim Abdulahat Arvas oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıkacağız. Bu saatten sonra kardeşimizle beraber bu ipi göğüsleyeceğiz. Emek olmadan, gayret olmadan başarı olmaz. Kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Slogan işlerini bir tarafa bırakarak sahada karınca gibi çalışacağız. Eğer gayret edersek, emek verirsek inanın bu seçimleri kazanırız. Yeter ki samimi bir şekilde çalışalım. Kazanmak için ekibimiz ve gücümüz var. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Abdulahat Arvas'ı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah hep beraber el ele vererek AK Parti bayrağını dalgalandırarak hasrete son vereceğiz. 2024 yılında hasret ettiğimiz, özlediğimiz belediyeleri AK Parti'yle buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

GÜRAY: "KENTİMİZE YAKIŞAN YATIRIMLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Son olarak söz alan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ise, "Bugün sizlere Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ve emanetini getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın emanetine AK Parti Teşkilatları olarak sahip çıkacağız. Her zaman yanında olacağız. Moral motivasyonumuz tam olacak. 2009 yılında bıraktığımız emaneti de inşallah geri alıp yeniden Van Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'yle buluşturacağız. Kentimize yakışan yatırımları inşallah yerelde hayata geçireceğiz. Allah hiçbir zaman heyecanımızı, inancımızı yitirmesin. Her daim teşkilatımız Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla birliktedir. Seçimi kazanmak için elimizden gelen her türlü gayreti sarf edeceğiz" dedi.

Konuşmalarından ardından Arvas ve beraberindeki halkı selamlayarak tebrikleri kabul etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER