Vanspor- Serik Belediyespor maçının detayları…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ikinci devresinde oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan Vanspor, sahasında Serik Belediyespor'u da 3-1 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Van temsilcisi bu galibiyetle puanını 43'e çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi.

Vanspor- Serik Belediyespor maçının detayları…

Ligin ikinci devresinin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek galibiyetle başlayan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Adıyaman FK'yı 3-1'le geçen Vanspor, Cumartesi günü sahasında Serik Belediyespor'u da 3-1 mağlup etmesini bildi.

Van temsilcisi, Antalya temsilcisini Hasan Bilal, Erdem Seçgin ve Alpay Koçaklı'nın kaydettiği gollerle 3-1 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Kırmızı- Siyahlı takım bu galibiyetle birlikte puanını 43'e çıkarıp, ikinci sıraya yükselirken, Serik Belediyespor ise 19 puanda kaldı.

Vanspor Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Burak Kavlak, Furkan Saki, Ahmet Eren, Muhammed Gönülaçar, Şerif Doğan, Emre Oymak, Erdem Seçgin, Harun Kavaklıdere, Bahattin Berke Demircan ve Hasan Bilal onbiri ile çıktı.

Konuk Serik Belediyespor ise Cem Kavçak teknik sorumluluğunda sahaya; Burak Çapkınoğlu, Mümin Talip Pazarlı, Hasan Ali Adıgüzel, Emrah Tacir, Serdar Güncü, Sabrican Vural, Erbay Eker, Oğuzhan Doğan, Oğulcan Şahin, Ömer Faruk Yılmaz ve Hakan Olkan onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı; Sabit Selvi, Mert Baykal, Bedirhan Soydemir ve İsmail Güzel hakem dörtlüsü yönetti.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Maçın ilk yarısına konuk Serik Belediyespor başladı.

4. dakikada Vanspor'un sol kanattan Harun ile geliştirdiği atakta top kalecide kaldı.

6. dakikada Serik Belediyespor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Sabican'ın röveşata vuruşunda top üst direkten döndü. Devam eden atakta Emrah Tacir topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

10. dakikada Serik Belediyespor'da sakatlanan Erbay Eker yerini Aykut Uluç'a bıraktı.

12. dakikada Vanspor'da Harun Kavaklıdere'nin uzatan sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi.

21. dakikada Vanspor'un geliştirdiği atakta, Serik savunması topu uzaklaştırdı.

24. dakikada Vanspor ceza alanı sol çaprazından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Erdem Seçgin'in vuruşunda kaleci topu son anda uzaklaştırdı.

33. dakikada Serik Belediyespor'da Oğuz ve Oğulcan sarı kart gördü.

34. dakikada Vanspor Furkan Saki ile beraberlik golünü buldu fakat hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermedi.

36. dakikada Vanspor 1-1'lik beraberliği yakaladı. Burak Kavlak'ın derin pasında ceza alanı içinde topla buluşan Hasan Bilal, zor bir pozisyonda topu filelerle buluşturarak takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1

38. dakikada Vanspor Emre ve Harun ile önemli ataktan faydalanamadı.

44. dakikada Vanspor yine gole yaklaştı. Ceza alanı dışında topla buluşan Emre Oymak'ın şutunda top üst direkten döndü. Devam eden atakta Harun'un vuruşunda savunma topu çizgiden çıkardı.

İlk yarının sonuna 3 dakika uzatma eklendi.

Maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDA VANSPOR'DAN 2 GOL DAHA…

Maçın ikinci yarısına Vanspor başladı.

59. dakikada Serik Belediyespor'da Emrah Tacir'in ceza alanı içindeki şutunda savunmaya çarpan top üstten auta çıktı.

64. dakikada Vanspor durumu 2-1 yaptı. Gelişen atakta Bahattin'in pasında topla buluşan Erdem Seçgin uzaklardan sert ve düzgün vurarak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

66. dakikada Vanspor'da Şerif sarı kart gördü.

69. dakikada Vanspor'da Emre Oymak yerini Muhammed Ali Doğan'a bıraktı.

74. dakikada Serik Belediyespor 3 oyuncu değişikliği birden yaptı. Sabrican Vural, Hasa Ali Adıgüzel ve Oğulcan Şahin oyundan çıkarken, Mustafa Ethem Erboğa, Resul Türkkalesi ve Emre Toptan oyuna dahil oldu.

78. dakikada Vanspor 3 oyuncu değişikliği yaptı. Hasan Bilal, Bahattin Berke Demircan ve Ahmet Eren oyundan çıkarken, Alpay Koçaklı, Metincan Cici ve Abdulcebrail Akbulut oyuna dahil olan isimler oldu.

86. dakikada Vanspor'da Harun Kavaklıdere yerini Ahmet Ülük'e bıraktı.

88. dakikada Vanspor durumu 3-1 yaptı. Savunmadan dönen topu ceza alanı dışında önünde bulan Alpay Koçaklı, kalecinin sağına sert ve düzgün vurarak takımını 3-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın sonuna 6 dakika uzatma eklendi.

90+4. dakikada Vanspor'da Muhammed Ali Doğan sarı kart gördü.

Başka önemli atak olmayınca Vanspor sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Van temsilcisi bu galibiyetle puanını 43'e çıkardı ve ikinci sıraya yükseldi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER