Vanspor kaleci antrenörü Özkan'a ceza…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da kaleci antrenörü Mehmet Emrah Özkan'a 2 resmi müsabakada soyunma odasına, yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası verildi.

Vanspor kaleci antrenörü Özkan'a ceza…

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Zonguldak Kömürspor maçı sonrası hakaret gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Vanspor kaleci antrenörü Mehmet Emrah Özkan'a ceza verildi.

Vanspor kaleci antrenörü Mehmet Emrah Özkan'ın yarı sıra, Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor, Yeni Mersin İdmanyurdu ve Adıyaman FK takımları da çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Vanspor FK kaleci antrenörü Mehmet Emrah Özkan'ın, 11.02.2024 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor A.Ş.- Vanspor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına" denildi.

Öte yandan Vanspor ile birlikte PFDK'ya sevk edilen diğer takımlarla ilgili yapılan açıklamada, "Zonguldak Kömürspor A.Ş.'nin, 11.02.2024 tarihinde oynanan Zonguldak Kömürspor A.Ş.- Vanspor FK TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Zonguldak Kömürspor A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 42 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Kırklarelispor Futbol A.Ş.'nin, 11.02.2024 tarihinde oynanan Kırklarelispor Futbol A.Ş.-Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, hakem, misafir ve ev sahibi takım soyunma odalarında sıcak su sisteminin çalışır durumda bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. görevlisi Özmen Özkan'ın, 11.02.2024 tarihinde oynanan Kırklarelispor Futbol A.Ş.-Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, akredite edilmediği T alanında bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin, 11.02.2024 tarihinde oynanan Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.-Nazilli Belediyespor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 42 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.'nin, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 6 bin 300 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. görevlisi Cenap Özharıkcı'nın, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine ve resmi güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle 5 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 15 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. Kulübü idarecisi Osman Bozkurt'un, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. Kulübü antrenörü Abdul Samet Ökten'in, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. Kulübü antrenörü Abdul Samet Ökten'in, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER