Vanspor, 1461 Trabzon FK'yı konuk ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ikinci devresinde oynadığı 6 maçtan, 5 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Vanspor, yarın saat 14.00'te sahasında 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, rakibini mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürmek ve yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Vanspor, 1461 Trabzon FK'yı konuk ediyor

Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçı kayıpsız geçen Vanspor, yarın saat 14.00'te sahasında önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Van temsilcisi sahasında konuk edeceği ligin güçlü takımlarından 1461 Trabzon FK'yı mağlup ederek, çıkışını sürdürmek istiyor.

İkinci ile üçüncü sıradaki takımların karşı karşıya geleceği haftada grupta da birbirinden önemli maçlar oynanacak. İkinci devrenin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Vanspor, akabinde oynadığı Adıyaman FK ve Serik Belediyespor maçlarından da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı başarmıştı.

23. Haftada deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta 90+3 ve 90+7. dakikalarda bulduğu gollerle Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Vanspor, sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u ise Harun Kavaklıdere ve Sinan Kurumuş'un ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmesini bilmişti.

Son olarak deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Van temsilcisi, hafta sonu oynayacağı zorlu 1461 Trabzon FK maçını da kayıpsız geçmek istiyor.

Sezonun ilk devresinde özellikle son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, ligin ikinci devresine galibiyetlerle başladı. Ümit Bozkurt'un takımın başına geçmesiyle toparlanmaya başlayan Van temsilcisi, yarın saat 14.00'te sahasında karşılaşacağı 1461 Trabzon FK'yı da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda 1461 Trabzon FK maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, 48 puanla üçüncü sırada bulunan rakibini mağlup ederek puanını 53'e yükseltmek ve liderle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Yarın oynayacağı maçı kazanmak isteyen Van temsilcisinde tek hedef galibiyet. Ligde oynadığı 24 maçta 15 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Vanspor 50 puanla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 23 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan 1461 Trabzon FK ise, 48 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yarın saat 14.00'te oynanacak olan zorlu mücadeleyi; Abdulbaki Ayyıldız, Enes Biroğlu, Ömer Yasin Gezer ve Sait Tuzcu hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR…

Grupta 56 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelirken, 46 puanla dördüncü sırada bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu ise sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek.

46 puanla beşinci sırada bulunan Bucaspor 1928, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı'nın konuğu olurken, 44 puanla altıncı sırada bulunan Ankaraspor ise, sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Ankara Demirspor, sahasında son sıradaki Bursaspor'u konuk ederken, Karacabey Belediyespor ise sahasında Kırklarelispor karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

Nazilli Belediyespor, evinde Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Altınordu ise Adıyaman FK'yı misafir edecek.

Grupta Afyonspor Kulübü ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER