Vanspor haftayı BAY geçiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ligin on birinci haftasını BAY geçerken, grupta kıran kırana maçlar oynanacak.

Vanspor haftayı BAY geçiyor

Ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Vanspor, attığı 14 gole karşılık kalesinde ise 7 gol gördü. 27 puanla liderlik koltuğunda bulunan Vefa Group Vanspor, haftayı BAY geçerken, grupta bir birinden zorlu mücadeleler oynanacak.

Vanspor'un yakından ilgilendiren karşılaşmalardan birisi de İstanbul'da oynanacak. Esenler Erokspor sahasında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelede Esenler Erokspor galip gelmesi halinde averaj farkıyla yeniden liderlik koltuğunun sahibi olacak. Konuk Ankaraspor'un kazanması halinde ise Vanspor liderliğini sürdürecek ve sıralamada herhangi bir değişiklik olmayacak.

Vanspor ilk on maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0, Kırklarelispor'u 2-1, Zonguldak Kömürspor'u 1-0, Esenler Erokspor'u 1-0, Afyonspor Kulübü'nü 1-0, Diyarbekirspor'u ise 2-1 mağlup ederken, ligdeki tek mağlubiyetini 4-0'lık mağlubiyetle 1461 Trabzon FK karşısında aldı.

Ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Van temsilcisi, bu periyotta rakip fileleri 14 kez havalandırırken kalesinde ise 7 gol gördü. Van temsilcisi yediği gollerin 4'ünü 1461 Trabzon FK karşısında gördü.

Van temsilcisi ligde oynadığı maçlarda Bucaspor, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor ve Hes İlaç Afyonspor Kulübü maçlarında kalesini gole kapatmayı başardı.

KIRAN KIRANA MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda on birinci hafta maçlarının kıran kırana geçmesi bekleniyor. 24 puanla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor, 21 puanla üçüncü sırada yer alan Ankaraspor'u konuk ederken, 20 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise, 19 puanla beşinci sırada yer alan Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak.

18 puanla altıncı sırada yer alan Bucaspor 1928, Adıyaman FK deplasmanına giderken, Ankara Demirspor ise son sıradaki Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yeni Mersin İdmanyurdu, sahasında Diyarbekirspor'u ağırlarken, Karacabey Belediyespor ise Afyonspor Kulübü deplasmanına giden taraf olacak.

Beyoğlu Yeni Çarşı, Kırklarelispor'a konuk olurken, Serik Belediyespor ise sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Zonguldak Kömürspor sahasında Altınordu ile karşı karşıya gelirken, Vanspor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER