Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun otuz birinci hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup eden Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımının ilk golünü kaydeden Harun Kavaklıdere'nin yanı sıra, takımın ikinci golünü kaydeden Hasan Bilal 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin on ikinci hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup ederek puanını 62'ye çıkardı.

Ligdeki on dokuzuncu galibiyetini Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında alan Van temsilcisi 62 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

İkinci devrenin ilk maçında sahasında konuk ettiği Bucaspor 1928'i mağlup ederek lige galibiyetle başlayan Vanspor, akabinde oynadığı Adıyaman FK ve Serik Belediyespor maçlarından da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapmayı başarmıştı.

23. Haftada deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta 90+3 ve 90+7. dakikalarda bulduğu gollerle Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Vanspor, sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u ise Harun Kavaklıdere ve Sinan Kurumuş'un ayağından bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmesini bilmişti.

Deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup etmeyi başaran Van temsilcisi, konuk ettiği 1461 Trabzon FK'yı da 82. dakikada Hasan Bilal'in şık golüyle rakibini 1-0 mağlup etmiş ve önemli bir maçı daha kayıpsız geride bırakmıştı.

Daha sonra deplasmanda lider Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelen Ümit Bozkurt'un öğrencileri, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmış ve ikinci devredeki ilk yenilgisini almıştı. Geçtiğimiz hafta Afyonspor Kulübü'nü konuk eden ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Van temsilcisi, ligdeki on yedinci galibiyetini almıştı.

Son olarak önceki hafta deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 1-0 geriye düştüğü maçta, Emre Oymak, Hasan Bilal ve Ahmet Ülük'ün kaydettiği gollerle rakibini 3-1 mağlup eden Van temsilcisi, önemli virajı kayıpsız geçmeyi başarmıştı.

Ligin 30. Haftasını BAY geçen ve rakipleri önemli puanlar kaybeden Vanspor, bu kapsamda ligin 31. Haftasında sahasında karşılaştığı Yeni Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek, çıkışını sürdürdü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında üstün bir performans ortaya koyan Harun Kavaklıdere ve Hasan Bilal de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, Karacabey Belediyespor'dan Ata Kurtuluş, Burak Karapınar, Bursaspor'dan Berat Altındiş, Esenler Erokspor'dan Ali Yavuz Kol, Bucaspor'dan Çağrı Ortakaya, Mehmet Sak, 1461 Trabzon FK'dan Emir Alagöz, Zonguldak Kömürspor'dan ise Mustafa Şengül ve Ogün Karakaya yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER