Vanspor'da kadro dışı bırakılan Yaser konuştu

Vanspor Futbol Kulübü’nde geçtiğimiz gün, yemekleri beğenmeme ve dedikodu çıkardığı iddiasıyla kadro dışı bırakılan Yaser Yıldız’dan açıklama geldi. Yaser Yıldız alacağını talep ettiği için kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Vanspor'da kadro dışı bırakılan Yaser konuştu

    Kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaser Yıldız, Vanspor’un devre arasında transfer yapabilmesi için borçları ödemesi gerektiğini öne sürerek, yemekleri beğenmeme ve dedikodu çıkardığı iddiasının gerçek dışı olduğunu belirtti.

    Yaser Yıldız yapılan açıklamaların yanlış ve şahsına zarar verme amacı taşıdığını belirterek, “Hakkımda son günlerde beni karalamak ve kariyerime zarar vermek amacıyla yaptırılan taraflı haberlere ilişkin açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur. Gerçeklerin tüm belge ve delillerle anlatılması neticesinde yapılan bu açıklamaların ne denli yanlış ve şahsıma zarar verme amacı taşıdığı net bir biçimde anlaşılacaktır. İlk önce belirtilmelidir ki, hâlihazırda Vanspor’dan 229 bin TL alacaklı olmam nedeniyle ödemelerin sözleşmemiz uyarınca yapılması amacıyla Türkiye Futbol Federasyonun ilgili düzenlemelerine uygun olarak noter kanalıyla ihtar çekmiş bulunmaktayım. Anılan bedeli ödememek amacıyla kulüp başkanı tarafıma baskı yapmış ve hukuki bir süreç başlatmam halinde ise futbol hayatımı bitireceği yönünde tehditlerde bulunmuştur. Söz konusu baskılara boyun eğmemem üzerine de hakkımda gerçeklerle hiçbir şekilde bağdaşmayan, kendi içinde de çelişkili haberler yaptırılmaya başlanmıştır” dedi.

     Başka gerekçelerle kadro dışı bırakıldığını belirten Yıldız, “Anılan haberlerde kulüpte çıkan yemekleri beğenmediğim ve takım içinde dedikodu yapmak suretiyle takıma zarar verdiğim iddia edilmiştir. Ancak ne gariptir ki, alacaklarımın tahsili amacıyla işlemlere başlayacağımı bildirdiğim gün itibariyle de, tamamen bambaşka gerekçelerle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığım bildirilmiştir. Bahsi geçen kadro dışı kararında ise, müsabakalarda isteksiz davranmam ve sorumsuz davranışlarda bulunmam nedeniyle takımın ligdeki performansını olumsuz etkilediğim ifade edilmiştir. Bu çelişkili ve birbirinden tamamen farklı gerekçeler bile haberleri yaptıran zatın ne derece kötü niyet ile hareket ettiğini ve gerçek amacını başarısız bir şekilde maskelemeye çalıştığını ortaya koymaktadır” ifadelerini kullandı. Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER