Van ve Vanspor

Evet Van ve Vanspor başlığıyla başladım yazıma. Çünkü Vanspor Van'ın markası ve değeridir. Bugün gelinen bu başarılı süreçte Vanspor'a sahip çıkmasak, destek vermesek ne zaman sahip çıkacağız?

Van ve Vanspor

  Evet Van ve Vanspor başlığıyla başladım yazıma.

  Çünkü Vanspor Van'ın markası ve değeridir. Bugün gelinen bu başarılı süreçte Vanspor'a sahip çıkmasak, destek vermesek ne zaman sahip çıkacağız?

  Bugün diyoruz.

  İnanın yarın çok geç olabilir.

  Pazar günü Turgutluspor maçında mükemmel bir mücadele vererek Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete imza atan Teknik kadromuzu ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum.

  Ligin 15. Hafta maçı, rakip grubun güçlü ekiplerinden Turgutluspor'du.

  Takım ve kent âdeta bu maça kilitlenmişti. Çünkü zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu.

  Sokağa çıkma yasağından dolayı evlerindeki binlerce taraftarın gözü kulağı Van Atatürk Şehir Stadından gelecek güzel haberlere  çevrilmişti. Yayıncı kuruluşun böylesi önemli bir maçı yayınlamaması taraftarlar için ayrı bir sıkıntıydı.

  Hakemin düdüğüyle başlayan karşılaşmaya baskılı başlayan ekibimiz rakip kaleyi âdeta ablukaya aldı. Sergilediği baskılı futboluyla da galip geleceğini adeta gösterdi.

  Gol perdesini Utku Şen'le açan kırmızı siyahlı ekip, ilk devreyi bu skorla kapatarak soyunma odasına gitti.

  Karşılaşmanın 2. Devresine yine aynı baskılı futbolu sahaya yansıtan rakip kaleyi ablukaya alan Vanspor, Sedat Cengiz'in penaltı golüyle skoru'2-0 yaparak rahat bir nefes aldı.

  Zaman zaman bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Vanspor, Sedat Cengiz'in güzel golüyle gol perdesini kapatarak kritik maçı 3-0 kazanıp sahadan altın değerindeki 3 puanla ayrıldı. Bu maça kilitlenenTakım ve kent maç sonrası galibiyetin sevincini yaşadı.

  DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER