Muhtarlar Konfederasyonu Van Teşkilatı'ndan Başhekim Çelik'e ziyaret

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilatı Muhtarlar Derneği Van Başkanı Azad Erdemir ve yönetim kurulu üyeleri S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik'i makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Konfederasyonu Van Teşkilatı'ndan Başhekim Çelik'e ziyaret

    S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, ziyaret eden Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilatı Muhtarlar Derneği Van Başkanı Azad Erdemir ve yönetim kurulu üyeleri görüş alışverişinde bulunarak, sağlık çalışanları adına teşekkür etti.

    Başkan Erdemir, koronavirüs mücadelesinde her zaman üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirerek, sağlık çalışanlarına destek verdi.

   

    Başkan Erdemir, Van muhtarları olarak her zaman S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında olduklarını ve üzerlerine düşen her türlü görevi seve seve yapabileceklerini vurguladı.

    Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Çelik ise, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölgenin sağlık merkezi haline gelmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti.Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29