Van Gölüspor, Yeşil Vartospor'un konuğu…

Van'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı lider Mazıdağı Fosfatspor'a 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Van Gölüspor, yarın saat 14.00'te deplasmanda Yeşil Vartospor'la karşı karşıya gelecek.

Van Gölüspor, Yeşil Vartospor'un konuğu…

Yarın saat 14.00'te deplasmanda ligin zayıf takımlarından Yeşil Vartospor'la karşı karşıya gelecek olan Van Gölüspor'da tek hedef galibiyet. Geçtiğimiz hafta lider Mazıdağı Fosfatspor karşısında ağır bir yenilgi alan Van temsilcisi, deplasmanda Muş temsilcisi mağlup ederek, moral bulmak istiyor.

Ligin ikinci devresinde kötü bir performans ortaya koyan ve üst sıralardan iyice uzaklaşan Van Gölüspor, kalan maçlarını kazanmak için mücadele edecek.

Bu kapsamda ligin ilk devresini 19 puanla altıncı sırada tamamlayan ve ikinci devrenin ilk maçında Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor'a 2-1 mağlup olan Van Gölüspor, ikinci hafta maçında ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-2 mağlup olmuştu.

İkinci devrenin üçüncü haftasını BAY geçen Van temsilcisi, dördüncü hafta maçında ise sahasında Şırnak Petrolspor'a 1-0 mağlup oldu. İkinci devrenin beşinci hafta maçında Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelen ve 4-1 mağlup olan Van Gölüspor, altıncı hafta maçında sahasında karşılaştığı Yenişehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

İkinci devrenin yedinci hafta maçında ise Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılan Van Gölüspor, ikinci devrenin sekizinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Batman Kayraspor ile ise 2-2 berabere kalmıştı.

Önceki hafta deplasmanda karşılaştığı Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0'la geçen Van Gölüspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği lider Mazıdağı Fosfatspor'a da 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

Bu kapsamda bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 24. hafta müsabakalarında 5 karşılaşma 28 Nisan Pazar günü saat 14:00'da oynanacakken, 1 karşılaşma 30 Nisan Salı günü saat 14:00'da oynanacak. Van Gölüspor, Pazar günü deplasmanda Yeşil Vartospor'la karşı karşıya gelirken, Varto İlçe Sahasında oynanacak karşılaşmayı; Samet Yağcı, Furkan Ali Karahancı, Mücahit Çağlayan ve Alperen Çerkezoğlu hakem dörtlüsü yönetecek.

Van Gölüspor ligde oynadığı 21 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyetle 27 puanla yedinci sırada yer alırken, rakip fileleri 31 kez havalandırıp kalesinde 32 gol gördü.

Yeşil Vartospor ligde oynadığı 21 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 14 mağlubiyetle 13 puanla onuncu sırada yer alırken, rakip fileleri 17 kez havalandırıp kalesinde 44 gol gördü.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Grupta Pazar günü oynanacak diğer karşılaşmalarda 58 puanla liderlik koltuğunda oturan Mazıdağı Fosfatspor sahasında 47 puanla dördüncü sırada yer alan Şırnak Petrolspor'u konuk ederken, 51 puanla ikinci sırada bulunan Bitlis Özgüzelderespor deplasmanda 36 puanla beşinci sırada yer alan Bağlar Belediyespor'la karşılaşacak.

50 puanla üçüncü sırada yer alan Diyarbakırspor deplasmanda 13 puanla on birinci sırada bulunan Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'la karşılaşırken, 32 puanla altıncı sırada yer alan Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

Salı günü oynanacak karşılaşmada 27 puanla sekizinci sırada yer alan Yenişehir Belediyespor deplasmanda 23 puanla dokuzuncu sırada bulunan Batman Kayraspor'u konuk edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER