Uygun Temizlik açıldı…

Uygun Temizlik işletmesi’nin açılı gerçekleştirdi.

Uygun Temizlik açıldı…

  Açılışa, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve heyeti,  Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı ve heyeti, Deva İl Genel Sekreteri Cengiz Erbenzer, Demirciler Odası Başkanı Kenan Akalın, CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, CHP Tuşba İlçe Başkanı İzzet Kartal ve Van Kariyer Akademi Kurulu Başkanı Ayhan Vural katıldı. 

  Açılışta konuşan Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, Uygun Temizlik işletmesinin hayırlara vesile olmasını dileyerek iyi dileklerini aktardı.

  Açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ise şu ifadelerde bulundu: “Öncelikle Dünya Emekçi Kadınların gününü bir kez daha tebrik ediyorum. Bugün Miraç Kandili ve İslam dininde, inanç kültürümüzde çok önemli bir günün arefesindeyiz. Tüm Müslüman aleminin Miraç Kandilini kutlarım. Bugün önemli bir gündür ve böylesi bir günde açılan bu işletmede bereketli olacaktır. Pandemi sürecini yaşadık ve ekonomik olarak son derece daralan bir süreçte Zafer Bey ve ailesi ile birlikte bu İşletmeyi açarak, ilimizde 30 kişi istihdam etmesi son derece önemlidir.  Bu hususta kendisini bir kez daha tebrik ediyorum.”

  Açılış konuşmalarından sonra dualar eşliğinde açılış gerçekleştirildi. Açılış esnasında gösterilen ilgi ve alakalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Uygun Temizlik İşletme Sahibi Zafer Uygun ise, “Buraya gelen tüm kurum ve kuruluşlarına, parti başkanlarına ve beni bu günümde yalnız bırakmayan yakınlarıma teşekkür ederim. Bu zor süreçte açmış olduğumuz bu işletmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu güzel günün anlamı neticesinde herkesin Miraç Kandilini kutluyorum” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER