Yöresel Ürünler Fuarı yoğun ilgi görüyor

Van'da 5. kez düzenlenen Türkiye'nin en büyük Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı yoğun ilgi görüyor. Fuarı 14 Mart Pazar gününe kadar açık olacak.

Yöresel Ürünler Fuarı yoğun ilgi görüyor

  Anatolia Grup tarafından bu yıl Van’da beşincisi düzenlenen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı' devam sürüyor. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14 Mart Pazar gününe kadar sürecek olan fuar ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

  

  Türkiye’nin dört bir yanından üreticilerin hazırladığı en taze ve en kaliteli ürünler 5. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda sergilenirken, Karadeniz'in leziz peynir ve tereyağları, Ege'nin zeytin ve zeytinyağları, Adıyaman'ın peynirli helvasından, Aydın'ın incirlerine, Giresun'un fındık ezmelerinden, Maraş'ın baharatlarına, Isparta'nın Gül ürünlerinden, Hatay'ın sabunlarına, Mardin'in gümüşlerinden, Antep'in bakırlarına varana kadar tüm ürünler vatandaşlarla buluşturuluyor.

  

  Vatandaşlar hem uygun fiyata hem de kaliteli ürünlere Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda ulaşırken, fuarda koronavirüs ile ilgili tüm tedbirler alınarak, sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralına uyuluyor.

  

  “VAN HALKININ SAĞLIĞI HER ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR”

  Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Çelik, fuara yoğun ilginin olduğunu belirterek, “Van'da bu yıl fuarımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayımız artıyor. Bu sene de dünya genelinde yaşanan salgına rağmen Van halkı bize teveccüh göstererek oldukça yoğun bir ziyaretçi sayısına ulaştırdı. Firmalarımız da bu yoğunluktan oldukça memnun. 81 ilden gelen firmaların katıldığı fuarımız 14 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Bizim için Van halkının sağlığı her şeyden daha önemlidir. Maske-masafe-hijyen kurallarına sonuna kadar riayet ediyoruz. Türkiye’nin en lezzetli fuarına tüm Vanlıları bekliyoruz” dedi.

  Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

  

  

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29