Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü, önemli maça çıkıyor

Van'ı Voleybol Erkekler 2. Ligi 8. Grupta temsil eden Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü, bugün önemli bir maça çıkacak. Fevzi Çakmak Spor Salonu'nda, Hakkari Gençlik ve Spor Kulübüyle kritik bir maça çıkacak olan Van ekibi, galip gelmesi halinde 1.Lig Play-Off müsabakalarına gitme şansı elde edecek.

Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü, önemli maça çıkıyor

Voleybol Erkekler 2. Ligi 8. Grupta mücadele eden Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü, bugün evinde Hakkari Gençlik ve Spor Kulübüyle karşı karşıya gelecek.

Siirt Belediyespor'un 20 puanla liderlik koltuğunda bulunduğu grupta, Hakkari Gençlik ve Spor Kulübü 16 puanla ikinci sırada yer alırken, Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü ise 14 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

İki takım açısından da kıyasıya geçmesi beklenen müsabaka bugün saat 14.00'te Fevzi Çakmak Spor Salonu'nda oynanacak. Kazan takım 1.Lig Play-Off müsabakalarına gitme şansı elde edecek.

Zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Tuşba Gençlik Merkezi Spor Kulübü Asbaşkanı Rahmi Atan, "Grubumuzda doğrudan rakiplerimizden biri olan Hakkari Gençlik ve Spor Kulübüyle yapacağımız maç her iki takım için de önemli bir müsabaka olacak. Play-of yolunda tabiri caizse ya tamam ya devam maçı olacak bizler için. Maçı rakibimize puan vermeden kazanmayı amaçlıyoruz. Tüm gönüllerimizi bu kritik maçta Van'ı gururla temsil eden takımımızı desteklemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER