Vanspor, Pazarspor'a konuk oluyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda son sıradaki Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takım rakibini mağlup ederek, ikinci devreye 3 puanla başlamak istiyor.

Vanspor, Pazarspor'a konuk oluyor

Ligin ilk devresini 33 puanla beşinci sırada tamamlayan Vanspor, Antalya'da yaptığı kamp çalışmalarıyla ligin ikinci devresine sıkı bir şekilde hazırlanmıştı. 21 gün boyunca Antalya'da güç depolan Vanspor, yarın ikinci devrenin ilk maçında yarın son sıradaki Pazarspor'a konuk olacak.

Yarın saat 14.00'te oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını Antalya'da yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, deplasmanda kazanarak istikrarlı çıkışını sürdürmek ve ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak istiyor.

Ligde oynadığı 19 maçta, 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlılar, yarın saat 14.00'te deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak, puanını 36 yükseltmek ve Play-Off potasındaki yerini korumak istiyor.

Teknik Direktör Ümit Bozkurt sorumluluğunda Antalya'da, Pazarspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligin ilk devresinde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ümit Bozkurt'un öğrencileri, yarın deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor karşısında 3 puan için mücadele edecek.

Van temsilcisi, yarın oynayacağı zorlu maçı kazanarak, ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak istiyor.

Pazar İlçe Stadyumu'nda yarın saat 14.00'te oynanacak olan mücadeleyi; Yakup Özhan, Mehmet Kağan Bingül, Barış Sun ve Melih Aldemir hakem dörtlüsü yönetecek.

İKİNCİ DEVREDE İLK HAFTA

Vanspor'un grubunda 41 puanla liderlik koltuğunda bulunan Bucaspor 1928, sahasında Karacabey Belediyespor'u konuk ederken, 41 puan +18 averajla lideri takibini sürdüren Kocaelispor ise, Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Grupta 37 puanla üçüncü sırada yer alan İskenderunspor, deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olurken, 36 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise evinde Adıyaman Futbol Kulübü ile 3 puan mücadelesi verecek.

Ankara Demirspor, deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Serik Belediyespor ise evinde GMG Kastamonuspor'u konuk edecek.

Zonguldak Kömürspor deplasmanda Fethiyespor ile karşı karşıya gelirken, Sırayer ise evinde Etimesgut Belediyespor'u misafir edecek.

Gruptaki son maçta Uşakspor evinde Diyarbekirspor ile kozlarını paylaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2023, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER