Oflas: Tuşba’daki sorunları Tuşbalı çözer

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yerel seçimler öncesi esnaf ziyaretlerini tamamladı. Başkan Adayı Oflas, ziyaret ettiği esnafları projeleri anlatıp, sorunlara hâkim olduklarını ve bu sorunları da ancak bir Tuşbalının çözebileceğini ifade etti.

Oflas: Tuşba’daki sorunları Tuşbalı çözer

31 Mart Yerel Seçimler öncesi saha çalışmalarını yavaş yavaş tamamlayan AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçedeki esnafların tamamına ulaştıklarını, seçime az bir süre kala kendilerine yönelik teveccühün çok farklı olduğunu ifade etti.

Meclis üyesi adayları, ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları ile yaklaşık 50 gündür sahada yer alan AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçedeki olumlu havanın sandığa yansıyacağına inandıklarını vurguladı.

Esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Oflas, Tuşba'nın sorunlarının, eksikliklerinin üstesinden de bir Tuşbalının gelebileceğini vurguladı. Oflas, "Bir kenti sevmek, bir insanı sevmekten çok daha farklı bir duygudur. Bir kenti nasıl çok sevebildiğini açıklamak zordur ama tamamen de mümkündür. Biz bu bölgenin çocuğuyuz. İnsanlar kendi evlerindeki sorunları kendileri bilir, kendileri çözer. Ben bu bölgeyi kendi evim biliyorum. Yarın benim çocuğum bu bölgede büyüyecek, benim komşumla, benim bakkalım, benim manavımla yüz yüze bakacağız. Burada doğup, burada büyüyen ve bununla beraber bölgenin sorunlarının tamamına hakim olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çünkü Tuşba'nın sorunları bizim mahallenin, dayımın köyünün, amcamın mezrasının, teyzemin sokağının sorunlarıdır. Ailemin tamamı bu yörede yaşamış, bu yörenin insanının tamamıyla bir şekilde hemhal olmuş insanlardır. Bu yüzden tüm sorunları ve sıkıntıları ve eksikleri kendimiz görerek yaşayarak biliyoruz. Bu sorunların çözümlerini de çok iyi biliyoruz. Bu yüzden bu yola çıktığımızda ilk sloganımız 'birlikte yöneteceğiz' oldu. Benim esnafım, benim iş insanım, benim öğretmenim, benim doktorum bu bölgede yaşarken ne kadar keyif alıyorsa ne kadar verimli vakit geçirebiliyorsa biz de o kadar mutlu olacağız. Tüm Tuşba’lı aileme bir kez daha ifade etmek istiyorum; daha müreffeh yarınlarda buluşmamıza çok az kaldı" dedi.

Başkan Adayı Oflas, kalan kısa sürede de bire bir sohbetler ve bire bir görüşmelerle seçim sürecini tamamlayacaklarını vurguladı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER