Berge: Kronikleşen sorunları çözeceğiz

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, seçilmesi halinde İpekyolu'nda kronikleşen sorunların çözüleceğini ifade etti. Adaylığı açıklandıktan sonra sıkmadık el bırakmamak için sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Berge, Pazar günü yapılacak olan seçimler kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Berge: Kronikleşen sorunları çözeceğiz

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek destek istemeye devam ediyor.

Vatandaşları sık sık ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Berge, projelerini de anlatmayı ihmal etmiyor. Başkan Adayı Berge, bu kapsamda STK temsilcileri ve dernekleri de ziyaret etmeye devam ediyor.

AK Parti İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge, bu kapsamda beraberindeki kalabalık heyetle Van Gönül Dostları Derneği'ni ziyaret etti.

İpekyolu Belediye Encümen Adayı Mehmet Ali Şalem'in de eşlik ettiği ziyarette, MŞ Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Şahin Özant'ta hazır bulundu.

Van Gönül Dostları Derneği Başkanı Süleyman Çelebi ve Dernek Koordinatörü Gülcan Çomak, ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Adayı Berge ise, ziyarette hazır bulunan kişilere hitap ederek, İpekyolu ilçesi için yapmak istediği projelerini anlattı.

Berge, ziyarette dernek üyelerinin sorun ve sıkıntılarını da dinleyerek, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı.

"VAN'IMIZDA EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİ İMARDIR"

Van'ı hak ettiği noktaya getirmek için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Berge, "Allah'ın izniyle Van'ı hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz. Esnafımız, sanatkârımız, iş insanlarımız, gençlerimizle birlikte yol alacağız. Seçim çalışmaları kapsamında kapısı çaldığım tüm hemşehrilerimden sıcak ilgi, alaka gördüm. İnanıyorum ki hep beraber kentsel kalkınmayı ve kentsel dönüşümleri sağlayacağız. Şehrimizin kronikleşmiş birçok sorunu var. 31 Mart tarihinde halkımızın desteğiyle Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçeleri AK belediyecilikle buluşturarak hak ettiğimiz hizmeti alalım. Van'ımızda en büyük sorunlarından biri imardır. Çalışmalarım arasında önceliğim imar sorunu olacak. İmarla ilgili sorunu çözmek için İpekyolu ilçe sınırları içerisinde yer alan Serhat, Şerefiye, Yalımerez, Bostaniçi, Erek Dağı'nın bulunduğu tüm mahallelerimizde zemin etüt çalışması yaparak, 14 ile 20 kat arası ruhsat vereceğiz. Kentimizin güçlenmesi için yeni bir yapılanmaya ihtiyaç var. İşsizliğin önündeki en büyük engel imar yapılanmasıdır" dedi.

"VAN'DA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Yapacakları projelerle Van'ı sıkışmışlıktan kurtaracaklarını belirterek, "Bizimle birlikte Van'da her şey çok güzel olacak. Okuyan gençlerimizin en büyük sorunu olan maddi sıkıntılarına katkı sunmak için burs vereceğiz. Biz her zaman okuyan gençlerimizin yanındayız. Onların rahat bir eğitim, öğretim alabilmeli için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Çalışan kadınlarımızın çocuklarını gönül rahatlığıyla kreşe bırakması için her mahallede kreş hizmete açacağız. Kadınlarımız hem güvenle çocuklarını kreşe teslim edecek hem de fiyatları her geçen gün artan özel kreşlere para ödemez zorunda kalmayacak. Halkımıza katkı sunmak için tüm imkânları seferber edeceğiz. Van'ı marka şehir yapacağız. Yıllarca esnaf ve sanatkârların başkanlığını yaptım. Esnaf ve sanatkârlık ahiliktir. Ahilik kardeşliktir, yardımlaşmadır, fakir fukaraya yardım etmektir. Küçüklere sevgi, büyüklere saygı göstermektir. Allah'ın izniyle Pazar günü yapılacak olan seçimleri kazanarak belediyeyi alacağız. Halkımızı AK belediyeyle buluşturarak hizmet etmeye başlayacağız" diye konuştu.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER