Miraç Acer yeniden Vanspor'da…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vanspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Etimesgut Belediyespor’da forma giyen eski oyuncusu Miraç Acer’i kadrosuna kattı.

Miraç Acer yeniden Vanspor'da…

Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, son olarak ligin ilk Etimesgut Belediyespor’da top koşturan eski futbolcusu Miraç Acer’i kadrosuna kattı.

Arnavutköy Belediyespor'dan Cantuğ Temel, Metincan Cici, Bodrum FK'dan Muhammed Gönülaçar, Altınordu'dan Emre Oymak, Çorum FK'dan Sinan Kurumuş ve Galatasaray'dan Işık Kaan Arslan'ı kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Etimesgut Belediyespor’dan eski futbolcusu Miraç Acer’i kadrosuna kattı.

Transferle ilgili Vanspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz Etimesgut Belediyespor’dan başarılı sağ bek oyuncusu Miraç Acer ile anlaşmaya varmıştır. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olması dileği ile” ifadelerine yer verildi.

MİRAÇ ACER KİMDİR?

1996 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Miraç Acer, futbolla Trabzon Telekom Altyapısında başladı. Daha sonra 1461 Trabzon AY, Trabzonspor U121, U19, U21 takımlarında forma giydikten sonra 1461 Trabzon U21, Düzyutspor, 1461 Trabzon, Vanspor FK ve Etimesgut Belediyespor formalarını giydi.

Kariyerinde 215 resmi maçta forma giyen Miraç Acer, 6 gol atıp, 5 asist katkısında bulunurken, 17 bin 269 dakika sahada kaldı. Miraç Acer bu periyotta 42 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü.

Miraç Acer kariyerinde Düzyurtspor formasıyla 145, Vanspor formasıyla 51, Etimesgut Belediyespor formasıyla ise 19 resmi maçta forma giydi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2024, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER