Kendine Güven Harekete Geç Projesi'nin kapanış töreni yapıldı

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP 2023 ‘Kendine Güven Harekete Geç’ projesinin kapanış töreni gerçekleştirildi.

Kendine Güven Harekete Geç Projesi'nin kapanış töreni yapıldı

Van Devlet Tiyatrosu salonunda düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra, bir yılda 11 bin 800 çocuğun yararlandığı proje kapsamında gerçekleşen etkinliklerin yer aldığı sinevizyon gösterisinin izlendiği programda, öğrenciler müzik dinletisi sundu, tiyatro oyunu sahneledi.

Devlet Tiyatrosu salonundaki programda ilk olarak Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Kahramanmaraş merkezli depremler konulu resim sergisini gezen Van Valisi Ozan Balcı, öğrencileri çalışmalarından dolayı kutlayarak onlara kitap hediye etti.

Program, projede eğitim gören öğrencilerin jimnastik, kick boks, halk oyunları, gitar dinletisi ve  ‘Farkındayım Aldanmam’ adlı tiyatro gösterisi ile devam etti.

“ÇOCUKLARIMIZ ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER SERGİLEDİLER”

Van Valisi Ozan Balcı projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün ÇOGEP kapsamında yaptığı bu güzel etkinlikte bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız çok güzel etkinlikler sergilediler. Belli ki çok emek vermişler. Hepsini tebrik ediyorum. Emeği geçen başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensuplarına, kamu kurumlarına, velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programa Van Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, gaziler, muhtarlar ve kurum amirleri katıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER