HÜDA PAR adaylarından Özalp ve Saray’da esnaf ziyareti

HÜDA PAR Özalp Belediye Başkan adayı Seyithan Erçiçek ile Saray Belediye Başkan adayı Kasım Keklik, esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR adaylarından Özalp ve Saray’da esnaf ziyareti

HÜDA PAR Özalp Belediye Başkan adayı Seyithan Erçiçek, Özalplı esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Çalmadık kapı kalmayıncaya kadar "Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet" ilkesi çerçevesinde seçim çalışmalarına devam edeceklerini belirten Erçiçek, ilçe ve kırsal mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini kaydetti.

Ziyaretlerinde, esnafın ve vatandaşların sorun ve problemlerini de dinleyen Erçiçek, seçildikleri takdirde sorunların çözümü için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler için destek isteyen Erçiçek, esnafa ve halka çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

HÜDA PAR SARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA YOĞUN TEVECCÜH

HÜDA PAR Saray Belediye Başkan adayı Kasım Keklik de Saray ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Diğer adaylar gibi sadece seçim döneminde değil her zaman kendilerini ziyaret eden Kasım Keklik’e teşekkür eden esnaflar, destek sözü verdi.

Van’ın İran’a açılan kapısı olan Saray’ın daha iyi bir hizmeti hak ettiğini ve bu hak ettiği hizmeti de HÜDA PAR’la alacağını söyleyen Keklik de kazanmaları durumunda ilçeyi kalkındıracaklarını belirtti.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER