Başkan Adayı İrven, çalışmalarını sürdürüyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, beraberindeki parti temsilcileriyle birlikte Van’ın Erciş ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Birkaç gündür Erciş ilçesinde çalışma yürüten Başkan Adayı İrven, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında destek istiyor.

Başkan Adayı İrven, çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven ve ilçe belediye başkan adayları, çeşitli ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Erciş ilçesini ziyaret eden başkan adayları, vatandaşlarla bir araya gelerek, yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulunurken, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, Erciş ilçesindeki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında, Van merkez ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştiren DEVA Partisi belediye başkan adayları, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor. Vatandaşları sık sık ziyaret eden ve gönüllere dokunan adaylar, projelerini ve çalışmaları anlatmaya devam ediyor.

Birkaç gündür Erciş ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren ve vatandaşlarla bir araya gelen Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İrven, ilçede vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.

Başkan Adayı İrven, gerçekleştirdiği ziyaretlerde projeleri hakkında bilgiler vererek, vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında destek talep etti.

Baba ocağı Erciş’te vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaşan Başkan Adayı İrven, projelerini anlatarak yapacakları yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Adayı İrven’in buradaki seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra Van’a dönerek, burada çalışma yapacağı belirtildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER