Van Amatör Lig'de yeni hafta maçları…

Van Amatör Lig A Grubunda 15. hafta, B Grubunda ise 13. Hafta maçları bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Van Amatör Lig'de maçların kıyasıya mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Van Amatör Lig'de yeni hafta maçları…

Van Amatör Lig'de ligin ikinci devresi oynanan ve bol gollü geçen maçlarla devam ediyor. Bugün ve yarın oynanacak olan maçlarla devam edecek olan Van Amatör Lig'de, yine maçların bol gollü geçmesi bekleniyor.

Her hafta sonu İŞGEM, sanayi ve ilçe takımlarının sahalarında oynanan karşılaşmalar, kıyasıya mücadelelere sahne olurken, maçların bu haftada da kıyasıya mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Bu kapsamda A Grubunda 32 puanla liderlik koltuğunda oturan Erciş Gençlik Belediyespor, Tuşbaspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacakken, 27 puanla ikinci sırada bulunan Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor deplasmanda 13 puanla altıncı sırada yer alan Erciş Örenespor'a konuk olacak.

27 puanla üçüncü sırada yer alan İlvanspor deplasmanda 26 puanla dördüncü sırada bulunan Van Yolspor'la karşılaşırken, 19 puanla beşinci sırada yer alan Özalp Gençlikspor, Van 1974spor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

12 puanla yedinci sırada yer alan Van Kartalspor haftayı BAY geçecek.

İPEKYOLUSPOR PRESTİJ MAÇINA ÇIKIYOR

Son iki haftaya girilen B Grubunda oynanacak 13. hafta maçlarında 32 puanla liderlik koltuğunda oturan İpekyolu Belediyesi Gençlikspor, 12 puanla altıncı sırada bulunan Van DSİspor'la karşılaşırken, 24 puanla ikinci sırada yer alan Altay Eğitim Kültürspor, Yeşil Gevaşspor'un ligden ihraç edilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılacak.

20 puanla üçüncü sırada yer alan Başkale Gençlikspor deplasmanda 7 puanla yedinci sırada bulunan Erciş 1 Nisanspor'a konuk olurken, 17 puanla dördüncü sırada yer alan Van İskelespor sahasında 16 puanla beşinci sırada bulunan Tuşba Gençlik Merkezispor'la karşı karşıya gelecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER