Erbakan bugün Vanlılarla buluşacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Van'a gelecek. 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri kapsamında bugün Van'a gelecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın, Van'da önemli açıklamalarda bulunması vermesi bekleniyor.

Erbakan bugün Vanlılarla buluşacak

Mahalli İdareler Seçimlerine 2 haftaya yakın bir süre kalırken, belediye başkan adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Parti liderleri ise şehirleri ziyaret ederek, vatandaşlarla buluşuyor.

Bu kapsamda dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayan olan Van, bugün ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı misafir edecek. Yeniden Refah Partisi tarafından organize edilen ve Beşyol Meydanı'nda saat 14.30'da yapılacak olan mitinge, Genel Başkan Erbakan'ın önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında tüm partilerde çalışmalar hız kazandı. Liderlerin illerdeki mitingleri hız kazanırken, belediye başkan adayları ise il genelinde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Söz konusu çalışmalar kapsamında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Van'da olacak. Erbakan, bugün saat 14.30'da Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitingde Vanlılara hitap edecek.

Daha önce birçok ilde miting düzenleyen ve halka hitap ederek, önemli müjdeler veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün ağlayan Van, bugün ise son dönemin çıkış yapan partilerinden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ı ağırlayacak.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın Van'da düzenleyeceği miting öncesi Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı tarafından çalışmalar tamamlanırken, mitinge yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Seçime sayılı günler kalırken, çalışmalarına hız veren liderler, bu süreçte birçok ili ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

YENİDEN REFAH VAN'DA BELEDİYE KAZANMAK İSTİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İpekyolu, Tuşba, Edremit, Çaldıran, Gevaş, Gürpınar ve diğer ilçelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayları, 31 Mart'taki seçimde önemli sonuçlar elde etmeyi ve belediyeler kazanmak istiyor.

Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi'nden Abdullah Sadıksoy'un da aralarında bulunduğu 22 isim Van Büyükşehir Belediyesi için yarışıyor. AK Parti'den Abdulahat Arvas, DEM Parti'den Abdullah Zeydan, CHP'den Şükrü Şahar, Saadet Partisi'nden Özay İlhan, İyi Parti'den Abdullah Akbaş'ın yer aldığı seçimlerde, nasıl sonuçlar alınacağı merak ediliyor.

Bu kapsamda Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Abdulahat Arvas, İyi Parti'den Abdullah Akbaş, Memleket Partisi'nden Ali Ertuğrul Aybey, Demokrat Sol Parti'den Tuğçe Tekçe Ermiş, Yeniden Refah Partisi'nden Abdullah Sadıksoy, Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden Abdullah Zeydan, Türkiye Komünist Partisi'nden Onur Yılmaz, Zafer Partisi'nden Mehmet Emin Özbey, Halkın Kurtuluş Partisi'nden Sait Kıran, Türkiye Komünist Hareketi Partisi'nden Mehmet Altıntaş, Bağımsız Türkiye Partisi'nden Zeynep Selim Keleş, Yeni Türkiye Partisi'nden Mihraç Deger, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Şükrü Şahar, Hür Dava Partisi'nden Mehmet Mehdi Oğuz, Hak ve Özgürlük Partisi'nden Abdulmenaf Kıran, Demokrat Parti'den Hasan Kedali, Millet Partisi'nden Rafet Kaya, Milli Yol Partisi'nden Sinan Bilgili, Demokrasi ve Atalım Partisi'nden Erkan İrven, Saadet Partisi'nden Özay İlhan, Vatan Partisi'nden Mehmet Emin Arı, Bağımsız olarak İdris Ahi yarışacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER