Gülpınar: Güzel bir galibiyet oldu

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Etimesgut Belediyespor galibiyetinin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu. Gülpınar, alışık olmadıkları bir zeminde mücadele ettiklerini belirterek, kritik maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Gülpınar: Güzel bir galibiyet oldu

    Etimesgut Belediyespor karşısında çıkışlarını devam ettirmelerinin sevindirici olduğunu ifade eden Gülpınar, kalan maçları da kazanmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.

Yakaladıkları istikrarlı çıkışı sürdürmek istediklerini belirten Gülpınar, Kastamonuspor maçını da kazanarak yollarına devam etmek istediklerini  söyledi.

    “İLK DEVREYİ LİDER OLARAK BİTİRMEK İSTİYORUZ”

    Gülpınar maç sonrası yaptığı açıklamada, “Çok alışık olmadığımız bir zeminde futbolcu kardeşlerimin verdiği mücadele takdire şayandır. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Deplasmanda oynadığımız kritik bir maçı 2 gol ve 3 puanla atlamak tabi ki bizim açımızdan çok güzel oldu. Kazanmak için gitmiştik. Çok şükür kazanarak dönüyoruz. Son 8 haftadır yakaladığımız istikrarlı çıkışımızı son 3 maçımızda da sürdürmek için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Şimdi bu maçı unutup Cumartesi günü oynayacağımız Kastamonuspor maçına adapte olacağız. İnşallah bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER