Vanspor'un grubundaki maçlar yarın oynanacak

Temsilcimiz Vanspor’un grubundaki karşılaşmalar yarın saat 13.00’te oynanacak. Kırmızı siyahlı ekip evinde Kastamonuspor ile karşılaşırken, lider Eyüpspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile mücadele edecek. Üçüncü sıradaki Turgutluspor ise deplasmanda Sakaryaspor ile kozlarını paylaşacak.

Vanspor'un grubundaki maçlar yarın oynanacak

   Misli.com. 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, yarın evinde Kastamonuspor ile mücadele edecek. Yoğun kar yağışının ardından, statta kar temizleme çalışmalarının başladığı belirtilirken, maçın oynanacağı saate kadar sahanın oyun oynamaya elverişli hale getirileceği ifade ediliyor.

   Vanspor’un grubunda yarın birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

   Geçen hafta Sivas deplasmanında yara alan lider Eyüpspor, bu hafta da deplasmanda Tarsus İdmanyurduspor ile karşılaşacak.

   Eyüpspor 35 puanla zirvede yer alırken, Tarsus İdmanyurduspor, 22 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

   34 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, evinde, 13 puanla 17.sırada yer alan Kastamonuspor’u konuk edecek.

   30 puanla üçüncü sırada yer alan Turgutluspor, deplasmanda 28 puanla beşinci sırada yer alan Sakaryaspor’a konuk olacak.

   Son haftaların başarılı takımı olan, 29 puanla dördüncü sıradaki Kırşehir Belediyespor ise sondan ikinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak.

   25 puanla altıncı sırada bulunan Kırklarelispor, evinde 1922 Konyaspor’u ağırlarken, 24 puanla yedinci sırada yer alan Serikspor ise deplasmanda Bodrumspor’un konuğu olacak.

   23 puanla sekizinci sırada yer alan Pazarspor, Etimesgut Belediyespor’u konuk ederken, 22 puanla onuncu sırada yer alan Sivas Belediyespor ise deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29