Başkan Dülger'den Vanspor'a destek çağrısı

Vanspor'un fanatik taraftar ekiplerinden Grup Kara Kobralar, kırmızı siyahlı takımın son haftalardaki başarısının sevindirici olduğunu açıkladı. Dernek Başkanı Ercan Dülger, Vanspor'a destek çıkılması gerektiğini söyledi.

Başkan Dülger'den Vanspor'a destek çağrısı

    Van'ın tek profesyonel takımı olan Vanspor'un deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek 34 puanla ikinci sırada yer alması taraftarlarıda sevindirdi.
    Deplasmanda Etimesgutspor'u mağlup eden Vanspor'un yürekten kutladıklarını dile getiren Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Bizlere bu sevinci yaşatan Külüp Başkanımız Servet Yenitürk, Teknik Direktör Serhat Gülpınar hocamız ve tüm futbolcu kardeşlerimize, kara kobralar olarak teşekkür ediyoruz. Şu an kentimizin her yerinde Vanspor'un başarısı konuşuluyor. Kentimizin tek profesyonel takımı olan ve şu an şampiyonluğa oynayan Vanspor'umuza destek çıkma zamanıdır. Bu takımın şampiyonluğu, verilecek desteklere bağlıdır" dedi.
   Dülger, kenetlenip hep birlikte takıma destek verilmesi gerektiğini belirterek, "Yıllar sonra böyle bir şansı yakalamışken herkes elini taşın altına koymalıdır ki Şampiyonluk gelsin. Grup Kara Kobralar olarak her zaman her yerde takımımızın yanındayız. Gün kenetlenme ve takıma destek verme günüdür. Kentimizin illeri gelenlerini, İş adamlarımızı, STK'ları, kısacası herkesi Vanspor'a desteğe bekliyoruz. Biz bir olursak, kenetlenirsek ve destek verirsek, mutlaka başarırız. Haydi Van, takımına sahip çık, destek ver" ifadelerini kullandı.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29