Sedat Cengiz gol krallığında zirvede

Vanspor’un bu yıl en iyi çıkışı yapan sporcusu olarak göz dolduran, attığı 11 golle Kırmızı Grup’ta gol krallığında 1’inci sıraya yükselen Sedat Cengiz, oynadığı oyun, asistleri ve takımın ağabey sporcu kimliği ile dikkat çekiyor.

Sedat Cengiz gol krallığında zirvede

   Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor’da, birçok futbolcu sergiledikleri performansla taraftarların gönlüne girerken, takımın en istikrarlı sporcularından biri ise Sedat Cengiz oldu.

   Forma giydiği tüm karşılaşmalarda, oyun kuruculuğu, yaptığı asistler, şutları ve golleriyle beğeni toplayan Sedat Cengiz, duran toplarda takımın gol silahı oldu. 

   Vanspor’da forma giydiği 16 maçta, fileleri 11 kez havalandıran, bunun yanı sıra asistler yapan ve gollerin hazırlayıcısı olan Sedat Cengiz, son yılların en iyi 10 numaralı sporcusu olmayı başardı.

   Sezon başında ilk maçlarda bazı taraftarlar tarafından ‘kilolu’ ve ‘çabuk yorulan’ şeklinde eleştirilen, ama sonraki haftalarda takıma sunduğu katkılar ile herkesin gönlüne giren Sedat Cengiz, 2. Lig Kırmızı Grup’ta attığı 11 golle zirveye yerleşti. 

   Gol krallığında, Kırşehir Belediyespor’dan Üstün Bilgi de 11 golle Sedat Cengiz’i takip ediyor. 

   10’ar golleri bulunan Sivas Belediyespor’dan Ali Say, Bodrumspor’dan Harun Kavaklıdere ve yine Bodrumspor’dan Ozan Sol, bu iki sporcunun ardın sıralanıyor. 

   Sedat Cengiz yarın Van’da oynanacak olan Kastamonuspor maçında da gol atarsa, bu sezon gol kralı olabilir. Yarın ki maçta gözler ‘10’da olacak. 

   Öte yandan Vanspor’lu Utku Şen ise, attığı 8 golle zirveyi zorluyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER