Arızalanan araçlar, seyyar tamir ekipleri tarafından onarılıyor

Van’da kırsal bölgelerde çalışarak arızalanan iş makineleri, Van Büyükşehir Belediyesi'nin seyyar tamir ekipleri tarafından onarılıyor.

Arızalanan araçlar, seyyar tamir ekipleri tarafından onarılıyor

Büyükşehir Belediyesi kırsalda hizmetin sürekliliğini sağlamak için kurduğu tamir ekipleri aralıksız çalışıyor. Kentin en ücra noktalarına kadar hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal ve Onarım Dairesi Başkanlığı envanterinde bulunan araçların bakım, onarım ve tamirini çalışma alanında gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda kamu kaynaklarını daha verimli ve etkin kullanmayı hedefleyen Büyükşehir, kendi atölyelerini aktif olarak kullanmanın yanında kırsal bölgelerde çalışarak arıza veren iş makinelerine seyyar tamir ekipleri ile yerinde müdahale ediyor.

Arıza veren iş makinelerin tamirine giden ekipler, iş makinalarının rutin bakım ve onarımını da alanda yaparak, hem hizmetin sürekliliğini sağlıyor. Hem de nakliye masraflarını minimize ederek tasarruf sağlıyor.

Deneyimli usta ve formenlerden oluşan ekipler, araçların rutin bakım onarımlarını da yerinde yaparak, araçların daha aktif kullanılmasını sağlıyor.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2023, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER