Van'daki lunaparka yoğun ilgi…

Van'ın Edremit İlçesi Kocaeli Parkı karşısında bulunan Doğu Lunapark, son haftalarda yoğun ilgi görüyor. Hava sıcaklığının artması ile birlikte Edremit'e gezmeye giden birçok kişi, lunaparka giderek doyasıya eğlenmenin tadını çıkarıyor.

Van'daki lunaparka yoğun ilgi…

Van'ın Edremit İlçesi'nde bulunan Doğu Lunapark, özellikle hafta sonu yoğun ilgi gördü. Kocaeli Parkı'nın karşısında yer alan ve ailelerin yoğun olarak tercih ettiği yerlerden biri haline gelen Doğu Lunapark, yediden yetmişe herkesin stres atacağı, eğleneceği yerlerden biri oldu.

Ramazan Bayramı ile birlikte hizmet vermeye başlayan Doğu Lunapark, hafta sonları ve akşam saatlerinde daha çok ilgi görüyor. Havaların sıcak olması ile birlikte yoğunluğunu artıran lunaparkta, çocuklar, gençler ve ailelerin eğleneceği ayrı ayrı makinalar ve bölümler yer alıyor.

Her yaş grubuna hitap eden Doğu Lunapark'ta, dönme dolap, çocuk oyun grupları, gondol, mini gondol, tren, atlı karınca, çarpışan oto, diğer birçok oyun alanı yoğun ilgi görüyor.

Anne babalar çay bahçesinde oturup, çaylarını yudumlarken, çocuklar ise eğlenmenin tadını çıkarıyor.

Lunaparka gelen gençler ise, yoğun adrenalin içeren makinelere binerek, keyifli saatler geçiriyor.

Lunapark Sahipleri Mehmet Yılmaz ve Necdet Sadak, amaçlarının lunaparka gelenleri en iyi şekilde ağırlamak ve uğurlamak olduğunu dile getirdi.

Öte yandan, üniversite sınavına hazırlanan dershane öğrencileri de zaman zaman toplu olarak geldikleri lunaparkta eğlenceli vakitler geçiriyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER