Kritik maç haftası…

Evet, kritik bir maç haftasındayız. 18 takımın mücadele edeceği 9 karşılaşmanın son düdüğü çaldığında ya bir takım az bir puanla farkıyla liderliğini sürdürecek yâda liderliğe eşit puanla 4 takımın ortak olma olasılığı ortaya çıkacak.

Yani zirvenin karışacağı bir haftanın içindeyiz. Ö yüzden zirvede ve zirveye yakın takımlar bunun bilinciyle 3 puanı alma adına çetin mücadeleler verecek.

Haftanın zorlu karşılaşmasında Vanspor- Esenler Erokspor'u konuk edecek. Zor mu? Elbette 2 takım açısından da zorlu bir karşılaşma.

Cumartesi oynanacak olan karşılaşma için 2 takım da titiz bir şekilde hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. 18 puanlı 2 takımın zorlu mücadelesinde, 2 takımda da hedef galibiyet. Çünkü kazanan takım hem liderlik koltuğuna oturacak hem de avantajlı bir konum elde edecek.

Karşılaşmanın beraberlikle bitmesi ise Erokspor'un averajla liderliğini sürdürmesine yarayacak. Ama bu karşılaşmanın berabere bitmesi öte yandan 16 puanlı Ankara ve Nazillispor'a yarayacak. Yani karşılaşmanın berabere bitmesi halinde Ankara ve Nazillispor'un maçlarını kazanmasıyla 4 takım 19 puanla zirve ortağı olacak.

Kısacası bu kritik karşılaşma bittiğinde ya Vanspor yada Erokspor 3 puan farkla liderliğini sürdürecek yada zirve yeni ortaklara merhaba diyecek. Bir de alttan gelen 1461 Trabzonspor ve Bucaspor'da maçlarını kazanması halinde potaya yaklaşmış olacak.

O zamanda önümüzdeki hafta maçları sonunda ise zirvede dengeler çok daha farklı değişecek gibi görünüyor. Kısacası çok kritik bir maç haftasındayız. O açıdan temsilcimiz Vanspor'un bu zorlu Ve kritik haftayı 3 puanla atlatması önemlidir.

Trabzon’da bırakılan liderlik Cumartesi Van'da neden geri alınmasın. Bu çok da zor değil ve Erokspor'da yenilmeyecek bir takım değil. Ekibimiz de bu çerçevede hazırlıklarını sürdürüyor. Ekibimizin saha ve seyirci avantajıyla çıkacağı bu önemli karşılaşmayı kazanması belki de yeni bir galibiyet serisinin yolunu açacaktır.

Vanspor her zaman zoru başarmıştır. Bunu da başaracaktır. Tabi bu zorlu ve kritik karşılaşmada takıma destek için tribünlerinde ful  dolması bekleniliyor. Bu haftayı kayıpsız ve lider olarak kapatacağımıza inanıyor, temsilcimiz Vanspor'a başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE