Pamukkale Üniversitesi'nden bir heyet Van'ı ziyaret etti

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyet Van’ı ziyaret etti. Heyet, bu kapsamda İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ü de ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi'nden bir heyet Van'ı ziyaret etti

     Başta Vali Murat Zorluoğlu olmak üzere il protokolüne de nezaket ziyaretlerinde bulunan heyet, İpekyolu Belediyesi’nin organizasyonuyla Akdamar Adası, Van Kalesi, Hüsrevpaşa Camii, Muradiye Şelalesi, Erçek flamingo gözlem evi, Van Kedisi Evi gibi kentin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı da buldu.

    Heyetin Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne yaptığı ziyarette bir de işbirliği protokolü imzalandı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal tarafından imzalanan ‘Farabi Protokolü’ çerçevesinde iki üniversite arasında var olan ilişkilerin geliştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

         İpekyolu Belediyesi’nin örnek projelerinden olan Engelsiz Yaşam Akademisi, Engelsiz Kafe ve Erçek Yaşam Merkezi’nin yanı sıra, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’e de bir ziyarette bulunan heyet geziden duydukları memnuniyeti belirtti.

    Söz konusu heyet en kısa zamanda Van’daki protokolü de Denizli’de ağırlamaktan duyacakları memnuniyeti bildirdi.

    Başkan Vekili Cemil Öztürk de ülkemizin en önemli üniversitelerinden olan Pamukkale Üniversitesi’nin Rektörü Hüseyin Bağ ve beraberindeki heyeti misafir etmekten mutlu olduklarını belirtti. Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER