Berge: Gazeteciler sayesinde bilinçli birey sayısı artıyor

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı İsa Berge, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, toplumu doğru bilgilendiren gazeteciler sayesinde bilinçli bireylerin sayısının artacağını belirtti.

Berge: Gazeteciler sayesinde bilinçli birey sayısı artıyor

    Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı İsa Berge, 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı’nı kutladı.

   Toplumun doğru bilgilendirmesi konusuna dikkat çeken Berge, “Basın ülkemizin en önemli güçleri arasında yer alıyor. Toplumu doğru bilgilendiren gazeteciler vesilesiyle bilinçli bireylerin sayısının daha da aratacağı aşikârdır.” dedi.

 

    Dünyadan haberi olmamak…

    Gazetecilerin yaptığı haberler ile memlekette ve dünyada neler olup bittiğine hakim olunduğunu söyleyen Berge, dünyadan haberi olmamak deyimine maruz kalınmadığını belirtti.

    Berge; “Objektiflerinize hep güzellikler takılsın, kameralarınız iyiliği çeksin. Ülkemizde meydana gelen güzel şeyleri haber yapmak hepinize nasip olsun. Denklanşörlere memleketimizin kalkınması için basılsın. Kadrajlarınıza insanlık sığsın. Allah Türkiye’mize hep güzel haberler yapmanızı nasip etsin. Van’da emek veren basın mensubu arkadaşlarımız, gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Her an her yere koşturarak bizi bilgilendiren emektar muhabirlerimizi kutluyoruz. Basın mensupları haberlerimizi yaparak sesimize ses, gücümüze güç katmaktadırlar. Van’ımızın medya dünyasında çalışan tüm güzide basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı’nı yürekten kutluyorum. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER