Van'daki bayan basketbol takımı destek bekliyor

Bayanlar Basketbol Bölgesel Lig'de Van’ı temsil eden Van’ın Altın Kızları destek bekliyor.

Van'daki bayan basketbol takımı destek bekliyor

             Basketbolda birçok başarıları bulunan Van’ın altın kızları 6 yıldır yaz kış demeden çalışmalarını başarıyla tamamlayarak, adından söz ettirmeyi başardı.

 


            Türkiye’nin birçok ilinden teklifler alan altın kızlar, imkanlar ve destekler dahilinde Van’ı temsil etmekten, Van için oynamaktan ve Van’a başarılar getirmekten yana.

 


               Ortaokullarda Türkiye beşinciliği, liselerde gençler B Kategorisinde Türkiye beşinciliği ve Türkiye dördüncülüğü bulunan, Anadolu yıldızlar liginde 5 yıl üst üste Türkiye finaline kalan, Türkiye 2.’liği 4.’lüğü, 5.’liği ve 6.’cılığı bulunan ve bu sene kulüplerde bir ilki başararak U16 Türkiye finaline katılan perilere birçok kulüp ve ilden teklifler yağıyor.

 


                 Beden Eğitimi Öğretmeni ve perilerin antrenörü Uğur Saatcıoğlu, altın kızlarımıza 1. ligden ve bölgesel ligden önemli tekliflerin geldiğini belirterek, “Bütün bu önemli tekliflere rağmen takım olarak Van’ı temsil etmek istiyoruz. Nur Tatar Spor Salonu gibi güzel bir salonda maçlarımızı oynayarak hafta sonları aileleri buraya çekmek istiyoruz bunun içinde destek bekliyoruz. Bu kadar emek verdiğimiz kızlarımızın Van ili dururken başka illeri temsil etmesi bir yandan bizi gururlandırırken bir taraftan da bizi üzüyor. Şuan 1. ligde ve bölgeselde oynayan kızlarımız var, Van gibi büyükşehir olan bir ilin bölgesel takımının olmaması bizi üzüyor. Yetkililerin ilgisizliği, her şeyi futbola endekslemeleri ilgisizlik bizleri üzüyor. Gelin bu kızlara sahip çıkalım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2018, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER