AK Parti Tuşba heyetinden MHP Tuşba Teşkilatına ziyaret…

Cumhur İttifakı kapsamında Tuşba AK Parti tarafından aday gösterilen Belediye Başkan adayı Salih Akman ve Muğdat Günini MHP Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan ve Teşkilatına ziyarette bulundular.

AK Parti Tuşba heyetinden MHP Tuşba Teşkilatına ziyaret…

          MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Tuşba AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Akman ve Muğdat Günini, İlçe Başkanı Yahya Cancan ve yönetimi tarafından karşılandı.

 


               Düzenlenen ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Tuşba MHP İlçe Başkanı Yahya Cancan, “Çok iyi bir takdirle sizi seçmeleri çok iyi oldu. Bizim MHP teşkilatı olarak Tuşba İlçemizde çok iyi bir oy potansiyelimiz var ve sizin de AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı olmanız bizim açımızdan daha iyi oldu. İnşallah bizler MHP olarak sizlere sonuna kadar desteğimizi vereceğiz ve her tarafta da bunu dile getireceğiz. Biz AK Parti ve MHP ittifakımızı sonuna kadar canla başla çalışarak sizin adınıza elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu seçim sürecinde her yerde ve ne zaman olursa olsun bizlere ihtiyacınız olursa her daim yanınızdayız bunu unutmamanızı isterim. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin ‘Beka için milli karar, Cumhur için istikrar’ şiarıyla seçim çalışmaları sürecinde her daim temas halinde olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 


           Belediye Başkan adayı Salih Akman ise, “Büyük önem verdiğimiz Cumhur ittifakımızda MHP Tuşba İlçe Başkanı Yahya Cancan'ı, İlçe Başkanım Muğdat Günini ile birlikte ziyaret ettik. Birlik ve beraberlik içinde Cumhur ittifakımıza yakışan bir biçimde kenetlendiğimiz görüşmede, önemli istişareler gerçekleştirerek süreç ile ilgili bazı kararlar almamız lazım. İnşallah bu süreçte birlikte erdem, irade ve cesaret esasının temsilcileri olacak, Devletimizin bekası için daha çok çalışacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Cumhur İttifakı; erdem, irade ve cesaretle Türkiye'nin şahlanışının adıdır.’ düsturu ile refikliğimizi sürdüreceğiz” dedi. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER